Πως μπορώ να ενσωματώσω τις ανοιξιάτικες τάσεις στη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα;

Έχουμε ήδη ενημερωθεί για τις τάσεις της άνοιξης, και ανυπομονούμε να τις φορέσουμε. Για καλή μας τύχη, δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ζεστάνει ο καιρός για να τις υιοθετήσουμε αφού υπάρχουν δημιουργικοί τρόποι να τα εντάξουμε από τώρα στην γκαρταρόμπα μας. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες πως μπορείς να φορέσεις κάποιες τάσεις της νέας σεζόν, τώρα!

1.FLORALS

Ενώ έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας τα florals με την άνοιξη μπορεί να πάρουν τελείως διαφορετική όψη σε συνδυασμό με κομμάτια σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Δοκίμασε να ταιριάξεις ένα floral top με ένα μαύρο skinny jeans, ή ένα εμπριμέ παντελόνι με ένα σκούρο πουκάμισο και blazer.

2.FULLSKIRTS

Για να φορέσεις μια fullskirt αυτή την περίοδο, συνδύασε την με ένα opaque καλσόν και μια πλεκτή μπλούζα. Προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις όπως μαύρο, ταμπά ή μπορντό.

3.FUN SWEATSHIRTS

Ένα statement sweatshirt μπορεί εύκολα να φορεθεί το χειμώνα. Φόρεσε το με ένα πουκάμισο από μέσα, ένα ίσιο ανδρικό παντελόνι και oxfords.

4.KΡΟΣΣΙΑ

Όταν πρόκειται για κρόσσια το χειμώνα κάντο σωστά ή μην το κάνεις καθόλου! Φόρεσε τα σε ένα δερμάτινο jacket, σε ένα πλούσιο πλεκτό, σε φούστα, σε σκουλαρίκια ή σε ένα chunky necklace.

And More