Ένας δωρεάν personal trainer από τη Nike αποκλειστικά για σένα!

Έκανες το fitness resolution σου, έθεσες το στόχο σου για τη νέα χρονιά, έδωσες την υπόσχεσή σου –κι εγώ!- και τώρα πρέπει να νικήσεις το πάπλωμα, το ξυπνητήρι, την αναβλητικότητα και ό,τι άλλο μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και τον καλύτερό σου εαυτό.

Αν είσαι fitness freak σαφώς έχεις ξεκινήσει τις προπονήσεις και έχεις φανταστικο-φανταστικό σώμα! Respect… και ζήλια μπορώ να σου πω. Αν όμως δεν είσαι εθισμένη στη γυμναστική, έρχεσαι αυτή τη στιγμή αντιμέτωπη με τον εαυτό σου ώστε να τηρήσεις την υπόσχεση που του έδωσες.

Κι εδώ έρχεται η Nike με την πιο ενδιαφέρουσα ever online πρόκληση και πρόσκληση:
21 Days of Better for it Challenge!
Ένα πρόγραμμα προπόνησης 21 ημερών, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες σου, στις ανάγκες μου, στις ανάγκες κάθε κοπέλας. Είτε είσαι αρχάρια στη γυμναστική είτε προχωρημένη.

Μέσω του Nike.com έχεις έναν αποκλειστικά δικό σου personal trainer που σου φτιάχνει ένα πρόγραμμα προπόνησης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απαντήσεις σε 5 πολύ απλές ερωτήσεις. Για να καταλάβει σε ποιο επίπεδο είσαι…

Σου αρέσει να ξυπνάς το πρωί; Πηγαίνεις με χαρά για τη γυμναστική σου; Φρικάρεις κάθε φορά που χτυπάει το ξυπνητήρι; Απλούστατες ερωτήσεις, που ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσεις η Nike θα σου προτείνει το πρόγραμμα προπόνησης που σου ταιριάζει.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να ακολουθήσεις τα βήματά μου, τα βήματα της παγκόσμιας γυναικείας κοινότητας που έχει δημιουργήσει η Nike. Κάνε “κλικ” στο παρακάτω link και ξεκίνα την εμπειρία.
http://www.nike.com/gr/el_gr/c/women/21-days-of-better-for-it

Been there… done that!
Έχει παρατηρηθεί ότι στην αρχή κάθε χρόνου υπάρχει αναβλητικότητα και μειωμένη διάθεση. Στόχος λοιπόν αυτού του Challenge 21 ημερών είναι να σου δώσει το απαραίτητο κίνητρο και την έμπνευση ώστε να τηρήσεις το στόχο σου.

Αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, τη στιγμή που για άλλη μια φορά φλέρταρα με την ιδέα του καναπέ, αντί να βάλω τα αθλητικά μου και να πάω για τρέξιμο. Όχι! Δεν θέλω να με καθοδηγούν οι αδυναμίες μου, αλλά η δύναμή μου. Θέλω να είμαι γεμάτη ζωή, ενέργεια και όχι να σπαταλάω τις μέρες μου ακίνητη. Μου αξίζει καλύτερη συμπεριφορά από τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι υγιής. Να τρώω σωστά, να γυμνάζομαι καθημερινά, να κοιμάμαι καλά, να είμαι δυνατή. Να προσέχω τον εαυτό μου. Να σέβομαι τον εαυτό μου. #BETTERFORIT

Όχι και ξανά όχι. Το μήνυμα είναι #BETTERFORIT. Το μήνυμα είναι να απολαύσω την πρόκληση, να κατακτήσω τους στόχους μου. Γιατί μπορώ. Τώρα πρέπει και να θέλω. Και θέλω. Η έμπνευση δόθηκε… #BETTERFORIT. Δηλαδή κι εγώ.

Απλά απαντώντας στις 5 απλές ερωτήσεις, το επίπεδό μου δεν είναι και το πιο προχωρημένο -για την ώρα. Το χρώμα μου είναι το πράσινο, η προπόνησή μου είναι 4 φορές την εβδομάδα και κατεβάζοντας στο κινητό μου τις εφαρμογές Nike+ Training Club και Nike+ Running έχω πρόσβαση στην προπόνηση που αντιστοιχεί στο επίπεδό μου για την πρώτη εβδομάδα από τις 3 που διαρκεί το Challenge.

Τέλεια! Αν είσαι “μπλε” οι προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα είναι δύο. Κι αν είσαι στο “κόκκινο”, οι προπονήσεις είναι αρκετές -γιατί μπορείς!

Λοιπόν, φίλη μου… Μπες στο παρακάτω link:
http://www.nike.com/gr/el_gr/c/women/21-days-of-better-for-it
Απάντησε στις ερωτήσεις, βρες το χρώμα που αντιπροσωπεύει το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης (τα κέφια και τις προθέσεις σου), κατέβασε τις εφαρμογές ώστε να δεις τις ασκήσεις σου και go for it!

Θα σε περιμένω στο τέλος της διαδρομής για να μου πεις πόσο τέλεια νιώθεις, πόσο περήφανη για τον εαυτό σου, πόσους πόντους και κιλά έχασες και πώς σου εφαρμόζει το τζιν σου 😉

Μοιράσου μαζί μας τις στιγμές από την προπόνησή σου χρησιμοποιώντας τα hashtags #BETTERFORIT #BFI #NIKEWOMEN

Read More

And More