Πώς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Αγαπητή μου αναγνώστρια θέλω την προσοχή σου για λίγο! Μήπως βρίσκεσαι στη φάση που έχεις αγχωθεί για το καλοκαίρι; Σκέφτεσαι το μπικίνι (και μόνο σαν ιδέα) και σε πιάνει σχεδόν ίλιγγος που θα αναγκαστείς να το φορέσεις χωρίς να έχεις χάσει μερικά κιλά; Κοιτάς το σώμα σου στον καθρέφτη και το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί στο 100%; Αν απάντησες καταφατικά σε όλες τις ερωτήσεις, πρέπει να σου πω πως α) δεν είσαι η μόνη και β) συνέχιζε να διαβάζεις!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν αφεθούμε στις ακτίνες του ηλίου, πριν νιώσουμε στην επιδερμίδα το ελαφρώς καυτό αεράκι του καλοκαιριού και φυσικά πριν αποχωριστούμε τα πολλά ρούχα (ξέρεις, αυτά που κρύβουν τις ατέλειες). Γενικά, αυτή η φάση μας στρεσάρει λίγο, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν ήμασταν και τόσο συνεπής με το γυμναστήριο και την ισορροπημένη διατροφή και για μια ακόμα φορά τα αφήσαμε όλα για τελευταία στιγμή. Don’t worry, be happy! Έχω τη λύση στο πρόβλημά μας. Θα ξεκινήσουμε με το θεωρητικό κομμάτι και έπειτα θα περάσουμε στο πρακτικό… σαν καλές μαθήτριες. Και όλα αυτά, για να καταφέρουμε με επιτυχία να αδυνατίσουμε.

1. Πρώτον, υιοθετούμε ένα σύνθημα που θα γίνει και το μότο μας για το φετινό καλοκαίρι: “Δίνουμε βάση στο σώμα μας”.
Και αναρωτιέσαι τι εννοώ! Θα πρέπει πρώτα να ενισχύσουμε λίγο τον ψυχολογικό παράγοντα για να καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το δύσκολο -αλλά όχι ακατόρθωτο- στόχο. Δίνουμε βάση, λοιπόν, στην υγεία μας, στη διάθεσή μας, στην αυτοπεποίθησή μας και σε όσα μας κάνουν να νιώθουμε καλά!

Εν ολίγοις και από ό,τι καταλαβαίνεις, το μότο αυτό θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις. Γράψε το σε ένα χαρτάκι και κόλλησέ το στον καθρέφτη σου ή στο ψυγείο για να το βλέπεις καθημερινά. Πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλεις να “μεταμορφωθεί” το σώμα σου, διατηρώντας πάντα ένα μέτρο και αποφεύγοντας τις στερήσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σου.

Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου και την καλή σου ψυχολογία γιατί αυτά τα δύο είναι τα μυστικά συστατικά που θα σε φέρουν πιο κοντά στην απώλεια βάρους. Έχε πάντα κατά νου ότι η κακή ψυχολογία φέρνει την κακή διατροφή και η καλή ψυχολογία την καλή διατροφή!

2. Δεύτερον, “Δίνουμε βάση… στην αλήθεια”!
Αν σε έχουν κουράσει τα μεγάλα λόγια που υπόσχονται να αλλάξουν το σώμα σου μέσα σε μία εβδομάδα, ήρθε η ώρα να έρθεις αντιμέτωπη με την αλήθεια! Η δική σου προσπάθεια και αποφασιστικότητα να αλλάξεις τις διατροφικές συνήθειες μετράνε όσο και ένα καλό προϊόν! Αυτή είναι η αλήθεια! Για να φτάσεις, λοιπόν, στο στόχο σου, τρία είναι τα βήματα που χρειάζονται:

  1. Ισορροπημένη διατροφή
  2. Ήπια άσκηση
  3. Συμπλήρωμα διατροφής

Παραλείποντας το ένα από τα τρία, το αποτέλεσμα έρχεται με πιο δύσκολο και αργό ρυθμό, γιατί ο συνδυασμός αυτός αποτελεί εγγύηση να αποκτήσεις μια υγιή και καλλίγραμμη σιλουέτα. Αυτή είναι η αλήθεια!

3. Τρίτον, “Δίνουμε βάση στις ανάγκες μας”.
Οκ, είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να αδυνατίσουμε, αλλά οι υπερβολές δεν χρειάζονται! Σαν άνθρωπος έχεις κάποιες ανάγκες και δεν πρέπει να τις προσπερνάς. Πρέπει να τις έχεις πάντα υπόψιν σου, αλλιώς θα το χάσεις το παιχνίδι. Δηλαδή, σε περίπτωση που σου πέρασε από το μυαλό να κόψεις το βραδινό για να αδυνατίσεις, σκέψου πρώτα πόσο χρονικό διάστημα θα καταφέρεις να “υποστηρίξεις” αυτή τη συνήθεια. Πιστεύω ότι μετά από λίγο χρονικό διάστημα δεν θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και θα υποκύψεις όχι απλά σε ένα light βραδινό, αλλά σε ένα πλούσιο σε θερμίδες γεύμα, καθώς θα σου έχει λείψει.

Οπότε, εκεί που καταλήγουμε πάλι είναι στην ισορροπημένη διατροφή. Όλα θέλουν μέτρο και όλα πρέπει να “υπακούν” στις ανάγκες μας.


Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πράξη!
Έχεις “ενισχύσει” τον εαυτό σου με αποφασιστικότητα και είσαι έτοιμη να αλλάξεις τη ζωή σου; Μόλις βρήκα τον απόλυτο σύμμαχο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε αληθινά υγιείς και όμορφες.

Το CITRUSLIM της Power Health είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες. Αποτελεί προϊόν επιστημονικής έρευνας που βασίζεται στην κλινικά αποδεδειγμένη δράση του Sinetrol Xpur και διαθέτει έξυπνο μηχανισμό δράσης. Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός 3 εσπεριδοειδών (γκρέιπφρουτ, σαγκουίνι, πορτοκάλι), γκουαρανά και φυσικών ενεργών συστατικών που συμβάλλουν δραστικά στη μείωση του βάρους, του λίπους και της περιφέρειας της μέσης.

Και αναρωτιέσαι τώρα πως ακριβώς θα βοηθήσει το στόχο μας για απώλεια βάρους. Μην βιάζεσαι και διάβασε προσεκτικά όλες τις “μαγικές” ιδιότητές του που είναι έτοιμο να μας προσφέρει…

  • Βοηθά τον μεταβολισμό των τροφών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών
  • Διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
  • Ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα
  • Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων
  • Παρέχει ενέργεια – Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας
  • Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
  • Τονώνει τον οργανισμό

Αν λοιπόν είσαι έτοιμη να απαλλαχθείς από τα περιττά κιλά, δώσε βάση στην άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή και μην ξεχνάς το CITRUSLIM της Power Health που θα ενισχύσει το στόχο σου. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω από σήμερα κιόλας….

Read More

And More