Pure γεύση από την Green Cola! Χωρίς ζάχαρη, χωρίς τύψεις…

Τι είναι αυτό που αναζητάει κάθε κορίτσι; Μα φυσικά ένα αδύνατο και υγιές σώμα! Όλες μας οι προσπάθειες τριγυρνούν γύρω από αυτό το στόχο και η μόνη μας έννοια τους καλοκαιρινούς μήνες είναι να αποφύγουμε τις παγίδες που θα αυξήσουν τα κιλά μας. Ένας από τους εχθρούς του αδυνατίσματος μπορεί να σταθεί η αυξημένη θερμοκρασία και οι ημέρες που επικρατεί ο καύσωνας. Και όλα αυτά ξέρεις γιατί; Γιατί αναζητούμε ένα κρύο ρόφημα, που θα καταλαγιάσει τη δίψα μας και θα δροσίσει το σώμα μας, αλλά για κακή μας τύχη “διαθέτει” πολλές θερμίδες. Υπάρχει όμως το ιδανικό αναψυκτικό και αυτό που αναζητάς για να αντιμετωπίσεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χαλάσεις τη δίαιτά σου. Η Pure Cola είναι η νέα, αγνή πλευρά της απόλαυσης, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, γλυκαντικά από το φυτό στέβια και φυσικές αρωματικές ύλες, που σε προκαλεί να το απολαύσεις χωρίς ενοχές. Με 0% ζάχαρη, 0% καφεΐνη και χωρίς συντηρητικά, η Pure Cola προσφέρει όλη τη γεύση και τη δροσιά ενός αναψυκτικού Cola, χωρίς τις τύψεις των περιττών θερμίδων.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή

Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του πρώτου αναψυκτικού με φυσικά συστατικά, της Green Cola, η Green Cola Hellas, “πάντρεψε” δύο αγαπημένες γεύσεις, την cola και το πράσινο τσάι, για να δημιουργήσει ένα διαφορετικό, καινοτόμο, γευστικό αναψυκτικό: την Pure Cola.

Τα ιδιαίτερα φυσικά συστατικά της, την καθιστούν περιζήτητη για όλους όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τη γεύση της απίθανης cola, αλλά ταυτόχρονα δεν θυσιάζουν τις υγιεινές διατροφικές τους συνήθειες.

Με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και φυσικές αρωματικές ύλες στη βάση της συνταγής της, η PureCola σε προκαλεί να ανακαλύψεις την απίθανη ξεχωριστή της γεύση και να αναθεωρήσεις ό,τι πίστευες μέχρι τώρα για τα αναψυκτικά. Αποτελεί τη νέα, “αγνή” πρόταση των αναψυκτικών της Green Cola Hellas, που έρχεται, να συμπληρώσει τη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της.


Η Pure Cola “εξαφανίζει τις τύψεις”
Οι καταναλωτές επιλέγουν σήμερα, όλο και περισσότερο, προϊόντα, αγνά και φυσικά που συνδυάζονται με την υγιεινή διατροφή. Θέλουν να απολαμβάνουν “χωρίς τύψεις” και παράλληλα χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση.

Οι “τύψεις” αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης, της πιο “αγνής” διαφημιστικής καμπάνιας, που δημιούργησε η MullenLowe Athens, για την Pure Cola.

Στην καθημερινότητά μας υπάρχουν πολλά πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές. Όμως σήμερα μπαίνει στη ζωή μας ένα αναψυκτικό, τόσο “αγνό” που σβήνει, όχι μόνο τη δίψα, αλλά και τις τύψεις.

Η διαφημιστική καμπάνια εκτυλίσσεται, με εφαλτήριο δυο ταινίες, με interactive χαρακτήρα, διαθέσιμες στο youtube, όπου ο καταναλωτής επιλέγει ανάμεσα σε διαφορετικές ιστορίες γεμάτες τύψεις, βλέποντας τον πρωταγωνιστή ή την πρωταγωνίστρια να εξαφανίζουν τις δικές τους προσωπικές ενοχές, πίνοντας μια Pure Cola. Η καμπάνια, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, έχει δημιουργήσει μεγάλη απήχηση σε youtube, facebook, instagram.


Καινοτομία Green Cola
Η Green Cola Hellas, αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες αναψυκτικών, επιτυγχάνοντας, μέσα σε μια πενταετία ζωής, να παρουσιάζει έναν πολύ υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, τη στιγμή που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του μεριδίου αγοράς.

Η καινοτομία της Green Cola, του προϊόντος – ορόσημου για τη διεύρυνση της ίδιας της εταιρείας, έδωσε τη δυνατότητα στην Green Cola Hellas, να απευθυνθεί σε άτομα, που λόγω διατροφικών επιλογών, δεν συμπεριλάμβαναν στην καθημερινότητά τους τα αναψυκτικά. Με την ίδια κατεύθυνση δημιουργεί συνεχώς νέες συνταγές φυσικών αναψυκτικών, υλοποιώντας ένα συνεκτικό πλάνο εξωστρέφειας και που την οδηγούν να βρίσκεται σήμερα σε περισσότερες από 20 ξένες αγορές, στην Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Read More

And More