Κάνε γιαουρτοθεραπεία και όχι μπότοξ

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Το ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι το οποίο έχει αγαπηθεί – εκτός από εμάς – και από ολόκληρη την υφήλιο, αποτελεί πρότυπο μεσογειακής διατροφής και μπορεί να σε κάνει αγνώριστη.

/

Το γιαούρτι βοηθάει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, στο αδυνάτισμα και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Περιέχει πολλές βιταμίνες, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο και συμβάλει στην άμυνα και στην προστασία του οργανισμού, από διάφορες παθήσεις. Επίσης, σου προτείνουμε να φτιάξεις μία σπιτική μάσκα προσώπου με γιαούρτι και μέλι η οποία μπορεί να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου ενώ ταυτόχρονα την μαλακώνει και την καταπραΰνει από διάφορους ερεθισμούς και τραβήγματα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού, η ελαφριά του γεύση και το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιο εύπεπτες τροφές, του δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες και από όλες τις ηλικίες χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Δοκίμασέ το, σκέτο – προτείνουμε το στραγγιστό 2% της Κρι Κρι από γάλα ημέρας – ή με φρούτα – προτείνουμε το επιδόρπιο γιαούρτης Κρι Κρι με κομμάτια ακτινίδιο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας – και σίγουρα θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το γιαούρτι.

Read More

And More