Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.05.2011 | 00:55

Έβια: "Γιατί όσοι υποφέρουν από υποθυρεοειδή δεν πρέπει να καταναλώνουν λάχανο και σόγια;"

Έβια: Γιατί όσοι υποφέρουν από υποθυρεοειδή δεν πρέπει να καταναλώνουν λάχανο και σόγια;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
ΕΡΩΤΗΣΗ
Γιατί όσοι υποφέρουν από υποθυρεοειδή δεν πρέπει να καταναλώνουν λάχανο και σόγια;
Έβια


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή Έβια! Τα παραπάνω τρόφιμα δεν συστήνονται για άτομα που πάσχουν από υποθυρεοειδισμό γιατί παρεμποδίζουν τον θυρεοειδή να χρησιμοποιήσει το ιώδιο. Επιπλέον τρόφιμα που δρουν προς την ίδια κατεύθυνση είναι το κουνουπίδι, τα φιστίκια, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, το γλυκό καλαμπόκι, κ.α
Αθηνά Ρούντου
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook