Ποια ερωτεύτηκε παράφορα και το έβγαλε στο facebook;

Όταν η Φλώρα γνώρισε τον Αστέρη ένας μεγάλος έρωτας έρωτας γεννήθηκε. Τουλάχιστον από την πλευρά της Φλώρας! Ο Αστέρης, 35 ετών, είναι αρχιτέκτονας και λατρεύει τη γυμναστική. Η Φλώρα 28 ετών, είναι στυλίστρια σε περιοδικό και λατρεύει… τη σοκολατίνα! Όμως στον έρωτα κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις τον αγαπημένο σου. Και η Φλώρα είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον γοητευτικό Αστέρη. Τελικά αληθεύει πως τα ετερώνυμα έλκονται; Έλα όμως που ο Αστέρης φεύγει τέλη Ιουλίου, μόνιμα για Κρήτη…

Το σχέδιο είναι μεγαλόπνοο. Αλλά με τη βοήθειά σου μπορεί να έχει επιτυχία. Γίνε υποστηρικτής της εκστρατείας 6 εβδομάδων για την κατάκτηση του Αστέρη. Για αυτό ακριβώς το σκοπό της παραχωρήθηκε από τη ΦΑΓΕ η facebook σελίδα του Flair, για να ξεκινήσει από
‘κει τον αγώνα της για τον απόλυτο έρωτα…

Το Flair Cottage Cheese ανέλαβε το διατροφολόγιο της, το οποίο μπορείς να συμβουλευτείς άλλωστε κι εσύ. Παράλληλα ο Πάνος, ο personal trainer, έχει αναλάβει να βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση. Και έτσι, σιγά σιγά η Φλώρα τραβά την ανηφόρα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και για τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

Γιατί όμως στο facebook; Μα είναι απλό! Εδώ το facebook κινητοποίησε δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένους να κατέβουν στις πλατείες! Δεν θα μπορέσει να βάλει σε πρόγραμμα τη Φλώρα; Άλλωστε κι η ίδια δήλωσε πως «με παρέα τα καταφέρνεις όλα πιο εύκολα!».

Γίνε κι εσύ υποστηρικτής της Φλώρας

Κάνε Like στη σελίδα του The Flora Project και γίνε επίσημος υποστηρικτής της προσπάθειας της Φλώρας. Στείλε μηνύματα υποστήριξης, παρακολούθησε την προσπάθειά της μέσα από το καθημερινό ημερολόγιο και δώσε απάντηση στα “διλήμματα” που την απασχολούν.

Οι εκπροσωποι του Flair δεν θα αφήσουν τους υποστηρικτές της ερωτευμένης μόνους τους. «Η Φλώρα δεν είναι μόνη της. Τη βοηθούμε στο σκοπό της, παραχωρόντας της τη σελίδα μας στο facebook αλλά και χαρίζοντας στους ειλικρινείς υποστρικτές της ποδήλατα IDEAL κάθε εβδομάδα και 3 τριήμερα στη Σαντορίνη για spa, στο τέλος της προσπάθειας.»

Δες εδώ το βίντεο της Φλώρας για να καταλάβεις πως ξεκίνησαν όλα και μπες στο Facebook στο The Flora Project για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More