Τα καλύτερα άρθρα του fitness για το 2010

Το TLIFE έχει έναν ακόμη λόγο να αποχαιρετά με νοσταλγία τη χρονιά που φεύγει. Είναι το έτος των γενεθλίων του. Από τον Μάιο λοιπόν μέχρι σήμερα, μας εμπνεύσατε για εκατοντάδες θέματα που θα κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη, πιο υγιεινή και φυσικά fit!

Λίγες ώρες λοιπόν πριν εκπνεύσει το 2010 βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα fitness θέματα του Tlife που κέντρισαν την προσοχή σου.

Countdown

10.Tlife.gr: Τέλειο κορμί σε 30 ημέρες

Την Χριστίνα Πάζιου την αγαπάτε και την παρακολουθείτε σε ό,τι κι αν κάνει. Το πρωτοπορειακό πρόγραμμα που παρουσιάσε για εμάς στο TLIFE σας ενθουσιάσε.

Αλήθεια; Το δοκιμάσατε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Στείλτε μας τις εντυπώσεις σας κάνοντας κλικ εδώ.

9.Tlife.gr: Πώς να αποκτήσεις sexy, βραζιλιάνικους γλουτούς!

Όλες επιθυμούν όμορφα βραζιλιάνικα οπίσθια. Έτσι εξηγείται που η επαναστατική τεχνική του Πλαστικού Χειρουργού Σπύρου Β. Ιωαννίδη για την ανόρθωση γλουτών σας έκανε τόση εντύπωση.

8.Tlife.gr: Βραδινό με λιγότερες από 300 θερμίδες

Επειδή όλοι μας προβληματιζόμαστε καθημερινά για το μενού της ημέρας και ιδιαίτερα εκείνο που αφορά στα βραδινό, το θέμα με τις εύκολες και ελαφριές συνταγές με λίγες θερμίδες το λατρέψατε.

Όσες δεν το έχετε ακόμη συμβουλευτεί, μπορείτε να δείτε τις συνταγές για να πάρετε ιδέες.

7.Tlife.gr: Χρύσπα: Πώς έχασε 7 κιλά!

Λατρεύεις να διαβάζεις για τις διατροφικές συνήθειες των επωνύμων. Το TLIFE μίλησε με πολλούς από αυτούς και ζήτησε να μάθει τα τρικ και τη διατροφή τους. Από όλους, ξεχωρίσατε την συνέντευξη της Χρύσπας, η οποία και μας εξήγησε πως κατάφερε να χάσει 7 κιλά, λίγο πριν γίνει νυφούλα!

6.Tlife.gr: Η δίαιτα της λαχανόσουπας: Χάσε 5 κιλά σε 1 εβδομάδα

Μια ακόμη fad diet ποπυ πήρε τεράστιες διαστάσεις και έγινε γνωστή από την Αμερίκη μέχρι την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Πολλοί επώνυμοι από το hollywood φέρονται σύμφωνα με τις φήμες να την έχουν συμβουλευτεί.

Η περιέργειά σας, την έφερε στην δεκάδα των θεμάτων του Fitness. Έφερε άρα και αποτελέσματα; Ποια από εσάς την ακολούθησε; Τι έχει να μας πει για αυτό;

Στείλε μας τη γνώμη σου κάνοντας κλικ εδώ

5.Tlife.gr: Χάσε 8 ΚΙΛΑ σε ένα μήνα! Μια δίαιτα για τις σύγχρονες γυναίκες

Η δίαιτα της εργαζόμενης γυναίκας όπως συνηθίσαμε να την αποκαλούμε εδώ στο TLIFE. Είναι μια δίαιτα που ζητήσαμε από τον συνεργάτη μας διαιτολόγο διατροφολόγο Νικόλαο Κριαρα ακριβώς για αυτό το σκοπό. Ένα μενού που να μπορείς να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητα σου και να το ακολουθείς ακόμη και στη δουλειά.

Ποια από εσάς τη δοκίμασε; Μπήκατε ομαδικώς στο γραφείο στον πειρασμό να την ακολουθήσετε παρέα; Στείλε μας εντυπώσεις εδώ

4.Tlife.gr: Παραλία ώρα μηδέν

Για αρκετές εβδομάδες, συμβουλευόσασταν την δίαιτα αυτή μετά μανίας. Ο συνεργάτης του TLIFE Κλινικός Διαιτολόγος διατροφολόγος Ιωάννης Σουπιός, ετοίμασε μόνο για εσάς μια δίαιτα αποτοξίνωσης, προκειμένου να αποκτήσουν όλες το σώμα που ονειρεύονται. 4 κιλά σε 6 ημέρες δεν είναι καθόλου άσχημα.

Την θυμάστε; Ποια από εσάς έκανε αυτή τη δίαιτα; Περιμένουμε εντυπώσεις. Στείλε μας την άποψή σου εδώ

3.Tlife.gr: Αδύνατη σε 3 ημέρες

Και όσο ανεβαίνουμε εξακολουθείτε να δείχνετε ιδιαίτερη αγάπη για τα διατροφικά μενού που θα σας απαλλάξουν από τα περιττά κιλά. Η Δίαιτα των 3 ημερών είναι ένα ιδίοτυπο σύστημα που υπόσχεται να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά, χωρίς να στερείσαι όλη την εβδομάδα.

Την έκανες; Είδες κάποιο αποτέλεσμα; Στείλε μας την εμπειρία σου εδώ

2.Tlife.gr: Βασίλική Τσεκούρα: Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά!

H γυμνάστρια ήρθε στο TLIFE και μας εξέπληξε με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την γυμναστική και την αθλητική ζωή. Έτσι κι εσείς την εμπιστευθήκατε προκειμένου να σμιλεύσετε το κορμί σας. Απλές αλλά θαυματουργές ασκήσεις για flat sexy κοιλιά.

Γυμνάστηκες μαζί μας; Πως σου φάνηκε; Είδες αποτέλεσμα. Θέλουμε την γνώμη σου. Στείλε μας εδώ

1.Tlife.gr: Επιτέλους, η δίαιτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό!

Και φυσικά η πρώτη θέση ανήκει στην περιβόητη πλέον δίαιτα Orac. Από την πρώτη στιγμή που την ανακαλύψατε στο TLIFE την αγαπήσατε. Και μας ζητήσατε και δεύτερη και τρίτη εβδομάδα με ξεχωριστά μενού. Η δίαιτα Orac είναι μάλιστα το πιο πολυδιαβασμένο άρθρο, μεταξύ όλων που κυκλοφόρησαν στο TLIFE.

Ποια δεν την ακολούθησε, από τις εκατοντάδες χιλιάδες των αναγνωστριών της; Περιμένουμε τις αντιδράσεις σας; Είδατε αποτελέσματα; Πείτε μας τη γνώμη σας εδώ

Και συνεχίζουμε. Περιμένουμε τις προτάσεις σου, τις εντυπώσεις σου. Τα θέματα που θα ήθελες να δεις στην σελίδα του fitness. Τι σε απασχολεί γύρω από τη διατροφή; Πόσα θα ήθελες να μάθεις για τη γυμναστική; Ποιο είναι εκείνο που θέλεις να μάθεις για την υγεία; Στείλε μας το σχόλιό σου εδώ και δώσε μας έμπνευση να συνεχίσουμε να σε ενημερώνουμε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το health & fitness.

Toυ Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More