Όμορφα και υγιή δόντια! Διάλεξε την ιδανική λύση για κάθε σου ανάγκη

Το χαμόγελο είναι το πιο δυνατό σου όπλο για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα. Ένα αστραφτερό χαμόγελο θα δημιουργήσει αμέσως τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά και θα καταφέρει να γυρίσει αμέτρητα βλέμματα σε κάθε σου έξοδο.

Κάθε γυναίκα όμως – όπως και κάθε άνδρας – έχει άλλες ανάγκες για να διατηρήσει τα δόντια του υγιή και αστραφτερά. Ο μέσος Έλληνας ταλαιπωρείται σχεδόν καθημερινά από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις όπως είναι η ευαισθησία των δοντιών στο κρύο και το ζεστό, η κακοσμία του στόματος, τα ούλα που ματώνουν και η ανάγκη φροντίδας της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

Η GlaxoSmithKline (GSK) , αναλαμβάνει την καμπάνια ενημέρωσης για τα πιο γερά και αστραφτερά δόντια, επιλέγοντας τη κατάλληλη λύση για την δική σου περίπτωση.

3 στους 10 υποφέρουν από ευαισθησία των δοντιών¹

Η πλειοψηφία τους είναι ηλικίας 20 έως 50 ετών. Τα προϊόντα της σειράς Sensodyne μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από τον ενοχλητικό πόνο που προκαλεί η κατανάλωση ζεστών ή κρύων τροφών αλλά και προστασία του σμάλτου των δοντιών από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών.

5 στους 10 παρουσιάζουν κακοσμία του στόματος²,³

Όταν μάλιστα η κακοσμία είναι επίμονη μπορεί να προκαλέσει ψυχικό ή σωματικό στρες. Τα προϊόντα της σειράς Aquafresh, με καθημερινή χρήση, βοηθούν στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων της πλάκας, στην ενδυνάμωση των δοντιών από μέσα προς τα έξω και στην απομάκρυνση των βακτηρίων, διατηρώντας τα ούλα υγιή, τα δόντια γερά και την αναπνοή φρέσκια και δροσερή.

5 στους 10 υποφέρουν από ούλα που ματώνουν4


Σημάδια ουλίτιδας εμφανίζει το 70-90% των ενηλίκων. Η ουλίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε περιοδοντίτιδα και απώλεια του δοντιού. Η οδοντόκρεμα Parodontax βοηθά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων, εξουδετερώνει τα οξέα της οδοντικής πλάκας, περιέχει φθόριο για την πρόληψη της τερηδόνας και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Το 15% του πληθυσμού χρησιμοποιεί τεχνητή οδοντοστοιχία5


Τα προϊόντα Corega είναι ιδανικά για τη φροντίδα της τεχνητής οδοντοστοιχίας. Κυκλοφορούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει στερεωτικές κρέμες και καθαριστικά δισκία για την περιποίηση της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

¹Addy M. “Dentine Hypersensitivity: new perspectives on an old problem”, Int Dent J 2002;52:367-375.

²Porter S. R. and Scully C., “Oral malodour (halitosis),”BMJ 333 (2006):632-635.

³Yaegaki K. et al. “Investigation of people’s attitudes and reactions towards oral malodour. A preliminary survey conducted on dental hygienic students,”Shigaku 77 (1989):171-178.

4Albandar JM, Kingman A. Gingival recession, gingival bleeding, and dental calculus in adults 30 years of age and older in the United states, 1988-1994. J. Periodontol 199;70(1):30-43. Η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ σε ενήλικες 30 ετών και άνω.

5Special Eurobarometer 330 “Oral Health”, Feb.2010

Read More

And More