Χριστουγεννιάτικα γλυκά με λίγες θερμίδες

Γιορτές σημαίνει γλυκά. Κι επειδή καμιά δεν πρόκειται να αντισταθεί στους πειρασμούς εμείς σου βρήκαμε τη λύση. Γλυκά με λίγες θερμίδες…

Οι Κλινικοί διαιτολόγοι διατροφολόγοι Ευάγγελος Ζουμπανέας και Γιάννης Σουπιός ετοίμασαν για το TLIFE ειδικές, νόστιμες και ανάλαφρες συνταγές για να μην σου λείψει τίποτα τα Χριστούγεννα. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλες προτάσεις για ένα γλυκό γιορτινό τραπέζι χωρίς περιττά λίπη και θερμίδες.

“Οι γιορτές γεμίζουν με άγχος πολλούς ανθρώπους σε σχέση με τα κιλά τους. Απολαύστε τις γιορτές και το γιορτινό σας τραπέζι. Να θυμάστε πάντα ότι σημασία δεν έχει το βάρος σας, αλλά ο τρόπος της διατροφής σας και οι επιλογές που κάνετε καθημερινά. Όλοι δικαιούνται λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε μία νέα αρχή στην χρονιά που έρχεται” αναφέρει ο Κλινικός διατολόγος διατροφολόγος Γιάννης Σουπιός.

LIGHT ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Επίλεξε τη συνταγή που σου ταιριάζει και κάνε κλικ επάνω στην κάρτα για να δεις πως θα την ετοιμάσεις. Μπορείς επίσης να την κατεβάσεις στον υπολογιστή και να την εκτυπώσεις για το αρχείο με τις λατρεμένες TLIFE συνταγές.

Read More

And More