ΣΥΝΤΑΓΕΣ από 5 διάσημες δίαιτες με λιγότερες από 240 θερμίδες…

Είναι διάσημες γιατί τις έχουν εμπιστευτεί εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο για να χάσουν βάρος! Έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης σε δεκάδες γυναικοπαρέες που αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά… Πέντε ελαφριές συνταγές, όπως τις συστήνουν ισάριθμες αναγνωρίσιμες δίαιτες.

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τη συνταγή και να την κάνεις μια καλή αφορμή για να ξεκινήσεις… δίαιτα;

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες και δες τι περιλαμβάνει κάθε συνταγή…

/

*Ζητήσαμε τη γνώμη του διαιτολόγου Νικόλαου Κριαρά σχετικά με τη χρωματιστή δίαιτα! “Η γνώμη μου είναι ότι χωρίζοντας τις τροφές ανάλογα με το χρώμα αποκτάς ένα πολύ καλό όπλο, όχι προς σύνταξη διαιτολογίου, αλλά για να μάθεις τις βασικές αρχές της διατροφής”!

/
*Ο Γάλλος ιατρός Pierre Dukan έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε σχετικά με το αδυνάτισμα. Η Dukan άλλωστε θεωρήθηκε “αδερφάκι” της Atkins και αμφισβητήθηκε πολλές φορές… Όπως και να έχει ένα πεντανόστιμο ψάρι στο φούρνο είναι σαφέστατα μια εξαιρετική ελαφριά πρόταση!

/
*Πολλές είναι οι αντιρρήσεις της επιστημονικής κοινότητας σε ό, τι αφορά στην αποτελεσματικότητα και κυρίως την ασφάλεια για την υγεία όσων ακολουθούν τη δίαιτα Atkins. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως μια μεμονωμένη συνταγή με φρέσκα υλικά ενέχει κάποιο κίνδυνο για την υγεία σου.

/
*Ονομάζεται 5 Factor Diet. Ο μαγικός αριθμός σε αυτή τη δίαιτα είναι όπως καταλαβαίνεις το 5. Όπως λέμε, πέντε υλικά: πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λίπος και χυμοί. Η Μilla Jovovich και η Alicia Keys αλλά ακόμη και ο John Mayers ή ο Kanye West φέρονται να έχουν λατρέψει την δίαιτα αυτή προκειμένου να χάσουν τα περιττά κιλά.

/
*Η αντιοξειδωτική δίαιτα Orac βασίζεται στις αρχές της μεσογειακής διατροφής και η οποία στηρίζεται στην αρχή της ισορροπίας και της κατανάλωσης τροφών από όλες τις ομάδες! “Μια μεσοθερμική διατροφή, 1000 με 1500 θερμίδες την ημέρα, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα τρόφιμα για την ικανή πρόληψη αντιοξειδωτικών θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου και έτσι θα χάσεις κιλά.” εξηγεί ο Δημήτρης Γρηγοράκης…

Read More

And More