ΣΥΝΤΑΓΕΣ! Πέντε σαλάτες με λιγότερες από 240 θερμίδες…

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο θέλεις τα γεύματά σου πιο ελαφριά. Πρώτον για να μην αισθάνεσαι βαριά όλη μέρα και δεύτερον για να είσαι έτοιμη να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου outifit. Σαλάτες λοιπόν! Φτιάξε απολαυστικά πιάτα με λίγες θερμίδες και αμέτρητες βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά που αγαπούν τη γραμμή σου.

Έχουμε πέντε σαλάτες με υλικά της εποχής για να διαλέξεις την αγαπημένη σου. Δροσερές συνταγές που δεν ξεπερνούν τις 240 θερμίδες και υπόσχονται να σε χορτάσουν, χωρίς να σε βαρύνουν.

Κάνε κλικ πάνω στις κάρτες για να δεις τις συνταγές αναλυτικά…
/

Diet Tip: Τα φρούτα του καλοκαιριού είναι εδώ και σε καλούν να τα βάλεις στη διατροφή σου. Ροδάκινα, βερίκοκα και κεράσια μπορούν να γίνουν η αφορμή για πεντανόστιμα γεύματα που θα σου προσφέρουν αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες για να φροντίσεις τη σιλουέτα σου.

/

Diet Tip: Τα σπαράγγια είναι αγαπημένο λαχανικό της εποχής! Και ξέρεις κάτι; Εκτός από τις φυτικές ίνες που μειώνουν την απορρόφηση λίπους, έχουν την ιδιότητα να ανεβάζουν τη libido στα ύψη.

/

Diet Tip: Αν δεν έχει ντομάτα, δεν είναι καλοκαιρινή σαλάτα. Η ντομάτα είναι ένα από τα πιο απολαυστικά φρούτα (ναι, είναι φρούτο!) του καλοκαιριού με μεγάλες ποσότητες ενός αντιοξειδωτικού, του λυκοπένιου, που σύμφωνα με τους επιτήμονες είναι από τους πιο ισχυρούς “φύλακες” της υγείας σου.

/

Diet tip: Μην ξεχνάς την παράδοση. Το πληγούρι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που μέσα στη σαλάτα σου θα σε βοηθήσει να χορτάσεις απολαυστικά και χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά.

/

Diet Tip: Οποιοσδήποτε τρόπος υπάρχει να αυξήσεις τα φρούτα που καταναλώνεις καθημερινά είναι καλοδεχούμενος. Οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να τρως 5-6 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα και αυτή η αρωματική φρουτοσαλάτα είναι μια απολαυστική αφορμή για να το καταφέρεις.

And More