Smoothies! Πέντε δροσιστικά ποτά κατά της κυτταρίτιδας…

It’s summer! Τι καλύτερο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα δροσιστικό, θρεπτικό και απολαυστικό smoothie. Γάλα, φρούτα ή λαχανικά και έτοιμο το τονωτικό πρωινό σου! Τι θα έλεγες τώρα αν προσθέταμε μια ακόμη εντυπωσιακή ιδιότητα στο summer smoothie σου!

Πέντε συνταγές με λίγες θερμίδες και ακόμη λιγότερα λιπαρά που καταπολεμούν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Έξυπνο; Το πρωινό σου θα γίνει και ο σύμμαχός σου για λεία, σέξι επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι.

Κάνε κλικ επάνω σε κάθε κάρτα για να δεις όλα τα smoothie αναλυτικά…

/

Πάει και τελείωσε. Αυτό το λαχανικό είναι σταλμένο για να βοηθήσει τις γυναίκες όλου του κόσμου να αποκτήσουν το τέλειο σώμα. Ναι, ναι! Και σε αυτό το καταπρασινο smoothie, το μπρόκολο με ελάχιστες θερμίδες είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και αγαπά την τέλεια, λεία επιδερμίδα.

Τι; Ακόμη έχεις αμφιβολίες! Κάνε κλικ εδω για να δεις τους επώνυμους που ορκίζονται σε ένα παρόμοιο πράσινο smoothie.

/

O τροπικός ανανάς κρύβει μέσα του ένα μυστικό που θα διώξει την κυτταρίτιδα. Η ουσία λέγεται βρομελαΐνη και όσο και αν σου “μυρίζει” περίεργα σαν όνομα, συμβάλει στη διάσπαση των πρωτεϊνών, έχει αντοφλεγμονώδη δράση και έτσι βοηθά στη θεραπεία της κυτταρίτιδας.

/

Εδώ τα υλικά συναγωνίζονται το ένα το άλλο για την αντικυτταριτιδική τους δράση. Είναι το γιαούρτι που προσφέρει απλόχερα ασβέστιο στο σώμα και έτσι επιταχύνει το μεταβολισμό; Ή μήπως το ακτινίδιο, πλούσια πηγή βιταμίνης C η οποία μεταξύ άλλων τροφοδοτεί με κολλαγόνο την επιδερμίδα; Για την ακρίβεια είναι ο συνδυασμός και των δύο, αφού αποδεδειγμένα η βιταμίνη C, βοηθά στην υψηλότερη απορρόφηση ασβεστίου από τις τροφές.

/

Τα μούρα, στα οποία συγκαταλέγονται οι φράουλες, τα μύρτιλα, τα κλάσικα άγρια μούρα ή τα ολόγλυκα μούρα από το δέντρο (λευκά ή μαύρα) είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έτσι συμβάλουν στην αποβολή τοξινών. Αυτό από μόνο του αρκεί για να συμβάλεις αποτελεσματικά ενάντια στην κυτταρίτιδα.

/

Για το τέλος αφήσαμε μια λεμονάδα. Όχι όμως μια απλή λεμονάδα. Μια φρεσκοστυμμένη λεμονάδα με υπέροχο άρωμα λεβάντας. Η αρωματική λεβάντα περιέχει μια ουσία που ονομάζεται κουμαρίνη και η οποία φαίνεται πως κάνει θαύματα στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στα επίμαχα σημεία.

Read More

And More