Light συνταγές με σφολιάτα που κοστίζουν λιγότερο από 1.7€ η μερίδα

Μια έξυπνη ιδέα για την κουζίνα πρέπει να συνδυάζει πολλά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα γεύση, βεβαίως, βεβαίως! Από την άλλη θέλεις ό, τι ετοιμάζεις να έχει όσο γίνεται λιγότερες θερμίδες και λιπαρά, για να προσέχεις τη σιλουέτα σου. Τέλος, θέλεις συνταγές που θα φτιάξεις γρήγορα και εύκολα με δύο, τρία υλικά για να σου κοστίσουν όσο γίνεται λιγότερο.

Συνδυάζουμε όλα σου τα θέλω σε πέντε συνταγές με σφολιάτα που δεν ξεπερνούν τις 269 θερμίδες και κοστίζουν λιγότερο από 1,70€ η μερίδα. Μπήκαμε στο caremarket.gr, ψωνίσαμε όλα τα απαραίτητα για τις συνταγές και σου προτείνουμε light πιάτα που στοιχίζουν ελάχιστα.

Γιατί σφολιάτα; Είναι η πιο εύκολη λύση που θα συνδυάσει αλμυρά και γλυκά δημιουργήματα σε κάτι γευστικό και γρήγορο. Άσε που αν χειριστείς σωστά τις συνταγές, μπορείς να έχεις νόστιμα πιάτα με ελάχιστες θερμίδες.

Κάνε κλικ στις κάρτες των συνταγών για να τις δεις αναλυτικά…

/

Όλα εκείνα τα έτοιμα σνακ με φύλλο σφολιάτας σε διευκολύνουν πολύ, κάθε φορά που η παρέα μαζεύεται σπίτι. Με ένα μειονέκτημα. Αν πάρεις έτοιμα τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια, θυσιάζεις τη σωστή διατροφή στο… βωμό της ευκολίας. Τα pinwheels αυτά είναι πανεύκολα, θα τα φτιάξεις με τα χεράκια σου και θα ξέρεις ακριβώς πόσες θερμίδες έχουν. Plus: Σίγουρα θα σου στοιχίσουν πολύ λιγότερο…

/

Μπήκαμε online στο caremarket.gr και προμηθευτήκαμε χρησιμοποιώντας μόνο το ποντίκι όλα όσα χρειαζόμαστε για όλες τις συνταγές… εσύ έχεις πάρει “μυρωδιά” πως κάνοντας τα ψώνια σου στο caremarket συμμετέχεις στο διαγωνισμό για ένα iPhone 6; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα

/

Ανάποδη τάρτα που κάνει τα φρούτα πιο νόστιμα σε μια απολαυστική κρούστα καραμέλα. Επιλέγουμε ένα γλυκό που μπορείς να ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα και το οποίο έχει πολύ λιγότερη ζάχαρη από πολλά άλλα τέτοιου είδους, για να μειώσεις τις θερμίδες, αλλά και λίγα υλικά ώστε να είναι οικονομικό και πεντανόστιμο.

/

Αντί για πίτσα, χρησιμοποίησε έτοιμη σφολιάτα για ευκολία. Με τα κατάλληλα υλικά κάθε κομμάτι θα έχει λίγες θερμίδες, ενώ δεν θα σου στοιχίσει περισσότερο από μια έτοιμη τυρόπιτα του εμπορίου.

/

Μια τάρτα μπορεί να έχει γεύση και να είναι ξεχωριστή χωρίς ακριβά υλικά και κυρίως χωρίς προϊόντα με πολλά λιπαρά, όπως αλλαντικά και παχιά τυριά. Δες αυτή την τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια που θα ετοιμάσεις στο πι και φι.

And More