Live Face Makeover: Η καινοτομία στην πλαστική χειρουργική με διεθνείς προδιαγραφές!

Το “Live Face Makeover” είναι μια Ημερίδα Πλαστικής Χειρουργικής και πρόκειται για μια νέα διεθνή καινοτομία στον τομέα της πλαστικής, με εμπνευστές τους: πλαστικό χειρουργό Γιώργο Σκούρα και χειρουργό ΩΡΛ Αθανάσιο Σκούρα.

Οι δύο γιατροί, που είναι εμπνευστές και διοργανωτές του “Live Face Makeover”, θα μεταμορφώσουν το πρόσωπο μιας ασθενούς πραγματοποιώντας Facelift, Ρινοπλαστική και Βλεφαροπλαστική, ενώ η διαδικασία θα μεταδίδεται ζωντανά στους γιατρούς που θα παρακολουθούν από την αίθουσα συνεδρίων στην κλινική Ρέα, στις 12 Δεκεμβρίου.

Όσοι θα συμμετάσχουν στην ημερίδα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εφαρμογή εξειδικευμένων χειρουργικών τεχνικών και να συζητήσουν με τους χειρουργούς, λύνοντας τις απορίες τους κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων. Το “Live Face Makeover”, λόγω του τριπλού χειρουργείου και της ολικής μεταμόρφωσης της ασθενούς, διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά και αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, μετά και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της προηγούμενης Ημερίδας.

 

Στην πρώτη ημερίδα “Live Face Makeover 1” που έγινε τον Νοέμβριο του 2014, παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων σχετικά με αισθητικές βελτιώσεις στο πρόσωπο και πραγματοποιήθηκε ζωντανά Ρινοπλαστική και Facelift σε μία νέα γυναίκα με πρόβλημα πρόωρης γήρανσης αλλά και με έντονες δυσμορφίες στη μύτη της.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και η ασθενής αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το διπλό χειρουργείο Ρινοπλαστικής και Facelift στον ίδιο ασθενή, δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί διεθνώς σε συνέδριο και αποτέλεσε μία μεγάλη καινοτομία για την επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα.

Φέτος στο “Live Face Makeover 2”, εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο αυτήν την καινοτομία, θα προστεθεί μία ακόμα επέμβαση, αυτή της Βλεφαροπλαστικής. Πιο αναλυτικά, το Facelift και η Βλεφαροπλαστική θα γίνουν από τον Πλαστικό Χειρουργό, κ. Γιώργο Σκούρα, και η Ρινοπλαστική από τον κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

O πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σκούρας

 

Ο χειρουργός ΩΡΛ και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής Αθανάσιος Σκούρας

Μετά τις επεμβάσεις, θα ακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, ΩΡΛ, Γενικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Αναισθησιολόγων και Ψυχολόγων, καλύπτοντας την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου, τη χειρουργική της παχυσαρκίας καθώς και τη χειρουργική του καρκίνου του μαστού.

Read More

And More