Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2016 | 17:37

Body Sculpture: Η πιο σύγχρονη μέθοδος (χωρίς νυστέρι) για να διώξεις κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση

Body Sculpture: Η πιο σύγχρονη μέθοδος (χωρίς νυστέρι) για να διώξεις κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το όνομα των MediPRINOU είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη μεταμόρφωση και την αλλαγή! Οι καινοτόμες ιδέες του έχουν αλλάξει τη ζωή πολλών γυναικών, έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα σε σώμα και πρόσωπο, καθώς και την καλυτέρευση της γυναικείας ψυχολογίας. Μια από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα MediPRINOU είναι το Body Sculpture. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα που υπόσχεται την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και της επιδερμικής χαλάρωσης. Είναι μια καινοτόμα και μη επεμβατική διαδικασία, που φέρνει τη γρήγορη και αποτελεσματική αλλαγή σε σώμα και δέρμα.

Μέσα από το βίντεο θα καταφέρεις να δεις τη μεταμόρφωση της γυναίκας που δοκίμασε το Body Sculpture...

 

 
Τι είναι το BODY SCULPTURE®;
Το BODY SCULPTURE® είναι μία τεχνολογική εξέλιξη που προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες ομορφιάς. Ένας συνδυασμός διαφορετικών προγραμμάτων περιποίησης σώματος έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες των ανδρών και των γυναικών όλων των ηλικιών.

Το BODY SCULPTURE® είναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική τεχνολογία για αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σώματος. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία προσφέρει μία ασφαλή και ευχάριστη νέα προσέγγιση για τη θεραπεία του συνδετικού ιστού με καταπληκτικά αποτελέσματα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας των υγρών και τη σύσφιξη του δέρματος.
 

 


Πως δρα το BODY SCULPTURE®;

Το BODY SCULPTURE® δρα στο δέρμα χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του μέσω κυλίνδρων οι οποίοι, μαλάσσουν και διεγείρουν τον συνδετικό ιστό του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων και ευπαθών περιοχών (π.χ. εσωτερικό των χεριών και το εσωτερικό των μηρών), δίνοντας μία ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Το BODY SCULPTURE® είναι μία επαναστατική συσκευή που παρέχει τρεις δράσεις ταυτόχρονα για ένα τέλειο δέρμα: αποστράγγιση, αναδιαμόρφωση και σύσφιξη.

Οι Κύλινδροι δημιουργούν περιστροφική κίνηση προς τα μέσα, προς τα έξω, προς τα εμπρός και προς τα πίσω παρέχοντας πολλαπλή τόνωση του δέρματος, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους. Αυτή η μηχανική ενέργεια ολοκληρώνεται με την κλασματοποιημένη διέγερση του δέρματος, που δημιουργούνται μέσω των συστοιχιών των πολύ μικρών οπών, που είναι σχεδιασμένες πάνω στην επιφάνεια των κυλίνδρων (Roboderm®). Αυτοί οι συμπληρωματικοί μηχανισμοί δράσης προσφέρουν μια απαλή αλλά αποτελεσματική διέγερση του δέρματος για τη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας με παράλληλη μείωση του περιγράμματος του σώματος.
 Ποια είναι τα αποτελέσματα του BODY SCULPTURE®;

Το BODYSCULPTURE, χάρη στην αποκλειστική δράση των κυλίνδρων, διεγείρει την μείωση της κυτταρίτιδας και προσδίδει μια εμφανώς βελτιωμένη ποιότητα του δέρματος, και μία εντυπωσιακή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, το BODYSCULPTOR βελτιώνει την μείωση του τοπικού πάχους, ενώ παρέχει εκπληκτική ελαστικότητα στο δέρμα.

Η πρωτοποριακή πατενταρισμένη τεχνολογία του BODY SCULPTURE® δρα εντατικά σε κάθε χιλιοστό του δέρματος. Επανενεργοποιεί τη ροή του αίματος και του λεμφικού, διεγείρει τους ινοβλάστες και προσφέρει αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη θεραπεία του δέρματος σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά μέσα που χρησιμοποιούν μόνο κυλίνδρους.

Χρησιμοποιείται για: τοπικό πάχος / κυτταρίτιδα / ψωμάκια / αναδιαμόρφωση σιλουέτας / χαλάρωση του δέρματος / χαλάρωση του εσωτερικού των μηρών ή μπράτσων / ραγάδες / σύσφιξη του στήθους.
 

 


Εφαρμόζεται στο ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα γύρω από τα στήθη;

Το BODY SCULPTURE® είναι η μόνη συσκευή που διατίθεται στην αγορά που επιτρέπει μια πολύ απαλή, ασφαλή σύσφιξη του μαστού αλλά και ανόρθωση. Διεγείρει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, πράγμα που προκαλεί αυξημένη διεργασία των ινοβλαστών. Ο μηχανισμός αυτός βελτιώνει την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Αυτή η θεραπεία έχει επίσης θεραπευτικά αποτελέσματα: τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, και ξεμπλοκάρισμα των λεμφικών διόδων.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10