The Vanquish για επίπεδη κοιλιά: Η αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης που έχει κάνει και η Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian κατάφερε να αποβάλει το λίπος από την κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη και να αποκτήσει ξανά την αδύνατη μέση που είχε. Το Vanquish, η μέθοδος λιποαναρρόφησης που έχουν λατρέψει πολλές σταρ στο εξωτερικό, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα, χάρη στα SkourasMed.

Η μέθοδος ανώδυνης και αναίμακτης λιποαναρρόφησης, τώρα προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, από τα SkourasMed. Για πρώτη φορά, η λιποδιάλυση γίνεται χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο (PAINLESS, CONTACTLESS), καλύπτοντας ομοιογενώς σε κάθε συνεδρία όλη την περιοχή της κοιλιάς και των «σωσιβίων» της λεκάνης. Λόγω της ολοκληρωμένης κάλυψης της περιοχής, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε λίγες μόλις συνεδρίες (4-6 για ένα μέσο πρόβλημα) και προσφέρει απολύτως συμμετρική μείωση πόντων.


Η επιλογή των celebrities

Η θεραπεία πρωτοεφαρμόσθηκε πριν 2 χρόνια στη Νέα Υόρκη από κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς και προκάλεσε πάταγο λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η Kim Kardashian επέλεξε τη συγκεκριμένη θεραπεία για να αποβάλει το λίπος στην κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη, ενώ και η γνωστή ηθοποιός Whoopi Goldberg υποβλήθηκε στη θεραπεία ζωντανά στην εκπομπή The View για να μιλήσει για τα αποτελέσματα που είδε στο σώμα της.

Πώς λειτουργεί
Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με τη διοχέτευση Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ενιαίου πεδίου, χωρίς επαφή με το δέρμα. Χρησιμοποιώντας 3 ενωμένα αλλά κινούμενα panels, που προσαρμόζονται και παίρνουν με ακρίβεια το σχήμα του κάθε σώματος, διοχετεύουμε ραδιοσυχνότητες από απόσταση, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδορίου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους.


Η διαδικασία

Αφού ξαπλώσει ο ασθενής άνετα, τα ειδικά panels του μηχανήματος τοποθετούνται συμμετρικά 3cm πάνω από την κοιλιά, “αγκαλιάζοντάς” την. Οι αισθητήρες που βρίσκονται ενσωματωμένοι στα panels σαρώνουν την περιοχή υπολογίζοντας με ακρίβεια τη συγκέντρωση του λίπους και ρυθμίζοντας αυτόματα την ένταση της θεραπείας. Στη συνέχεια, διοχετεύουν ραδιοσυχνότητες χωρίς επαφή με το δέρμα, μέσω του ενιαίου πεδίου που δημιουργείται και καλύπτει όλη την επιφάνεια.

Η καινοτομία
Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος χωρίς να ακουμπάμε το δέρμα με κάποια κεφαλή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή της κοιλιάς, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

Τα αποτελέσματα
Το πρόβλημα του τοπικού πάχους στην κοιλιά αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό. Ο ασθενής χάνει πόντους, το δέρμα της περιοχής τονώνεται, αφού οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, και το σώμα γίνεται πιο συμμετρικό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα SkourasMed:
Κολωνάκι: 210 3613858
Μαρούσι: 210 6845036
Γλυφάδα: 210 8982233

Read More

And More