Λιποαναρρόφηση με Bodytite! Η νέα μέθοδος για απώλεια λίπους και σύσφιξη…

Μια νέα, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, υπόσχεται απώλεια λίπους με λιποαναρρόφηση και σύσφιξη με ταυτόχρονη χρήση ραδιοσυχνοτήτων. Το καλύτερο; Όποιος την επιλέξει μπορεί να βγει στην παραλία σε διάστημα τριών εβδομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ τι είναι η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

“Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύεται συχνότερα το λίπος” εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης που σου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα μέθοδο αφαίρεσης λίπους από όλο το σώμα.

Λιποαναρρόφηση και ραδιοσυχνότητες μαζί
Μέχρι τώρα γνώριζες για τις ραδιοσυχνότητες πως μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στη σύσφιξη, χωρίς νιστέρι. Αποτελούσαν “μια μη επεμβατική εφαρμογή, για να βελτιώσουμε το περίγραμμα των γραμμών του σώματος, είτε συρρικνώνοντας τα λιποκύτταρα, είτε βελτιώνοντας την κυτταρίτιδα”.

Τώρα η μέθοδος χρησιμοποιείται και κάτω από το δέρμα. “Ο γιατρός αφού πρώτα κάνει μια μικρή οπή στο δέρμα, όπως γίνεται στην κλασική λιποαναρρόφηση, και πριν προχωρήσει στην λιποαναρρόφηση χρησιμοποιεί μια ειδική, λεπτή κάνουλα του μηχανήματος RF (ραδιοσυχνοτήτων)” εξηγεί ο κ. Γαϊτάνης. Οι ραδιοσυχνότητες λιώνουν το λίπος, αφού παράγουν θερμότητα και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται αφαίρεση μεγαλύτερου ποσοστού κατά τη λιποαναρρόφηση και ταυτόχρονη σύσφιξη όπου χρειάζεται.

ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ: Θυμήσου πως ακριβώς λειτουργεί η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Γιατί να κάνεις τη νέα αυτή μέθοδο;
Το πλεονέκτημα της καινούργιας αυτής μεθόδου είναι πολλά:

– Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος ανάρρωσης του ασθενούς. Επιστρέφεις άμεσα στην καθημερινότητα, ενώ 20 μέρες από την επέμβαση μπορείς να βγεις στην παραλία με το μαγιό σου.

– Εφαρμόζεται σε επιλεγμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι δύσκολη η αφαίρεση του λίπους με την κλασική μέθοδο.

– Αν απαιτείται μπορεί ο εξειδικευμένος γιατρός να προκαλέσει με την θερμότητα κάποιου βαθμού σύσφιξη στο δέρμα που θα καταπολεμήσει και τη χαλάρωση.

– Τέλος, ο γιατρός μπορεί να είναι πιο επιθετικός για την αφαίρεση λίπους και την επίτευξη σύσφιξης, απ’ ότι με κάποια άλλη μέθοδο.

Ο γαιτρός εξηγεί πως “ακόμη και με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης δημιουργείται μιας μορφής σύσφιξη στο δέρμα, γιατί από τη φύση του το δέρμα έχει την δυνατότητα, μετά την αφαίρεση του λίπους, να συρρικνώνεται και να «μαζεύει»”. Αυτόπου κάνει το bodytite είναι να επισπεύδει/ενισχύει αυτή τη διαδικασία.

Λιποαναρρόφηση και τέλεια σιλουέτα

Το Bodytite είναι κατάλληλο για όλο το σώμα. Μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, τους βραχίονες και γενικά όλες τις περιοχές όπου υπάρχει περιττή συσσώρευση λίπους.

Το καλύτερο όμως είναι πως δεν χάνεις απλά μεγάλες ποσότητες λίπους, αλλά σμιλεύεις και το σώμα, όπως το θες. Η μέθοδος αποτελεί “ταυτόχρονα μια ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη λύση, ιδανική για την διαμόρφωση της σιλουέτας” επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός.

Πόσο σύντομα θα επιστρέψεις στις ασχολίες σου;
Μετά την επέμβαση μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες ημέρες να επανέλθετε σταδιακά στις καθημερινές σας δραστηριότητες – αποφεύγοντας τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες την έντονη σωματική άσκηση.

Είναι κατάλληλη για όλες τις γυναίκες;

Ο γιατρός θα μιλήσει με τη γυναίκα που ενδιαφέρεται για την επέμβαση και θα κρίνει το εύρος της λιποαναρρόφησης και φυσικά αν μπορείς να υποβληθείς σε μια τέτοια αισθητική παρέμβαση. Σε γενικές γραμμές γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να επιλέξουν αυτή τη μέθοδο και να δουν άμεσα διαφορά στη σιλουέττα τους.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;
Η επέμβαση είναι σχεδόν ανώδυνη και μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου αμέσως. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να φορέσεις έναν ελαστικό κορσέ για περίπου δύο εβδομάδες.

Προλαβαίνεις φέτος το καλοκαίρι;
Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ακριβώς αυτό. Πως το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εσύ θα μπορείς να βγεις στην παραλία σε 20 μέρες. “Μετά από 3 εβδομάδες είστε έτοιμη να βγείτε στην παραλία. Καλό θα είναι να προσέξετε ειδικά κατά το πρώτο καλοκαίρι να εφαρμόζετε συχνά αντηλιακό στα σημεία των τομών”!

* Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS

Read More

And More