ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ: Θέλεις να διώξεις το λίπος από την κοιλιά;

Ο στόχος είναι ένας… να διώξεις το λίπος από την κοιλιά on time για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Το ερώτημα όμως παραμένει! Προλαβαίνεις; Οι ειδικοί της αισθητικής ιατρικής απαντούν ΝΑΙ! Αρκεί να δράσεις στοχευμένα και έντονα στην προβληματική περιοχή, για να έχεις άμεσα αποτελέσματα στη μείωση πόντων και τη σύσφιξη! Δύο μη επεμβατικές μέθοδοι θα σου προσφέρουν την διάλυση του λίπους, αλλά και την σύσφιξη που χρειάζεσαι…

Δύο μέθοδοι μαζί για τέλειο αποτέλεσμα
Συνδύασε δύο μεθόδους, την Κρυόλυση και την Ραδιοανάπλαση σε ένα ραντεβού στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic και δες αποτελέσματα στο τοπικό πάχος, αλλά και τη σύσφιξη από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Αν οι δύο μέθοδοι συνδυαστούν, μπορείς να αναμένεις όχι μόνο άμεση απώλεια πόντων στην κοιλιά από την πρώτη συνεδρία, αλλά και εντυπωσιακή σύσφιξη.

Και όλα αυτά χωρίς περιορισμούς! Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα να βγεις στον ήλιο ή να κολυμπήσεις μετά από μια συνεδρία,. Οι δύο θεραπέιες έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς πόνο ή νυστέρι, γεγονός που θα απαγόρευε την έκθεση στον ήλιο.

ΚΡΥΟΛΥΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ…
Το λίπος που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή της κοιλιάς, είναι αδύνατο να φύγει μόνο με μία δίαιτα ή με το να ξεκινήσεις σετ κοιλιακών… Απαιτείται μία πολύ στοχευμένη και έντονη αγωγή, για να προλάβουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα πριν την άδεια των διακοπών.

Γι’ αυτό, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ειδικοί της Medi Cosmetic προτείνουν την Κρυόλυση. Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος, να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Tι είναι; Η μέθοδος συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή ψυχρού στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι και χωρίς μελανιές!

Πόσο διαρκεί; Μια συνεδρία στα ειδικά κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας θα απαιτήσει μόλις 20 με 30 λεπτά από το χρόνο σου.

Πονάει; Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που δεν περιλαμβάνει νιστέρι και φυσικά δεν πονάει. Αντιθέτως υπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς, λόγω της εφαρμογής ψυχρού στην περιοχή.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν; Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αρχίζουμε και βλέπουμε αποτελέσματα. Το πόσες συνεδρίες συνολικά θα χρειαστούν έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση, το μέγεθος του προβλήματος κ.α. Γι’ αυτό συμβουλεύουμε πάντα τους ενδιαφερόμενους, να κάνουν ένα πρώτο δωρεάν ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης, ώστε να δουν οι ειδικοί ακριβώς πόσες συνεδρίες απαιτούνται

Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες; Επειδή ακριβώς η μέθοδος της κρυόλυσης είναι ανώδυνη, είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο; Η συντήρηση του αποτελέσματος έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθηθούν μετά τις συνεδρίες, από την ελαφριά εκγύμναση κ.α. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ…
Το χαλαρό δέρμα μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, είναι επίσης ανασταλτικός παράγοντας όταν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου μαγιό! Αν θέλεις να αποφύγεις το χειρουργικό νυστέρι, μπορείς να εμπιστευτείς τη Ραδιοανάπλαση!

Τι είναι; Με τη Ραδιοανάπλαση, πραγματοποιούμε ένα μη χειρουργικό lifting σώματος. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και πλήρη αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές!
Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες ή πόνος από τη μέθοδο;

Πόσο διαρκεί; Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί με την Κρυόλυση, αντιμετωπίζοντας τοπικό πάχος και χαλάρωση στην ίδια επίσκεψη!

Πονάει; Η Ραδιοανάπλαση δεν εμφανίζει κανενός είδους παρενέργεια ή πόνο κατά την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη μέθοδος αφορά σε εκείνους που θέλουν σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους, χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε χειρουργείο και να περιμένουν την αποθεραπεία

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν; Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες; Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς φόβο. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο; Όπως και με την Κρυόλυση η συντήρηση του αποτελέσματος έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθηθούν μετά τις συνεδρίες, από την ελαφριά εκγύμναση κ.α. Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν 1-2 επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400
www.medicosmetic.gr

Read More

And More