Ραδιοσυχνότητες: Κι όμως, υπάρχει τρόπος να νικήσεις τη χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα…

Πώς αντιστρέφεις τα σημάδια του χρόνου, όπως αποτυπώνονται στο δέρμα σου; Υπάρχει λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης στο πρόσωπο αλλά και σε όλο το σώμα; Γίνεται να βελτιώσεις αισθητικά την κυτταρίτιδα που σε ταλαιπωρεί; Η ιατρική αισθητική διαθέτει σήμερα ένα επιπλέον εφόδιο για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Ανακάλυψε τις ραδιοσυχνότητες και την επίδραση που μπορούν να έχουν στο δέρμα…

H διευθύνουσα σύμβουλος των Skouras Med Έλενα Σκούρα σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη μη επεμβατική μέθοδο!

Η χαλάρωση του δέρματος αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα αισθητικά προβλήματα, το οποίο όμως σήμερα πια μπορούμε να προσφέρουμε λύση. Η ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή στηρίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;
Με ειδικό μηχάνημα διοχετεύουμε ραδιοσυχνότητες στο δέρμα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και να παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Ραδιοσυχνότητες με Radio4
Tο τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων Radio4, μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε την ένταση της θεραπείας ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή (πρόσωπο, μηροί, κοιλιά, κλπ.), βελτιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα.

Έτσι, μπορούμε να επέμβουμε δυναμικά σε περιοχές του σώματος, όπως οι μηροί, εξαλείφοντας τη χαλάρωση και την πτωτική τάση του δέρματος, και πιο ήπια σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, για να ανορθώσουμε το περίγραμμα και να δώσουμε μία πιο φρέσκια όψη.

Πώς λειτουργεί;

Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο σώμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1 εκ., φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης και αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα.

Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10-15oC και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχεται μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

Τι να περιμένεις μετά τη συνεδρία

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ποικίλα. Το χαλαρό δέρμα ανορθώνεται, σφίγγει, ανακτά την ελαστικότητα και τη νεανικότητά του.

Ταυτόχρονα με την ανόρθωση του δέρματος, η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων παρουσιάζει θεραπευτική δράση και κατά της κυτταρίτιδας. Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας της περιοχής, τα λιποκύτταρα μειώνονται σε όγκο. H επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Παράλληλα, η θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί και στο πρόσωπο, ανορθώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και δίνοντας μία πιο νεανική και φρέσκια όψη.

Περισσότερες Πληροφορίες:
SkourasMed
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, 210 3613858
Κηφισίας 32, Μαρούσι (πύργος Atrina), 210 6845036
www.skourasmed.gr

Read More

And More