Κρυολιπόλυση! Διώξε το τοπικό πάχος από τα δύσκολα σημεία και απαλλάξου από την κυτταρίτιδα

Πάγωσε το λίπος εκεί όπου σε ενοχλεί αισθητικά – στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς – και βάλε το πρόβλημα του τοπικού πάχους οριστικά στον “πάγο”! Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος κρυολιπόλυσης υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η αισθητική ιατρική την αφαίρεση του τοπικού λίπους.

“Η κρυολιπόλυση αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της Biotec Italia και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι θεαματικά» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αθανάσιος Αθανασίου που σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νέα αυτή μέθοδο.

Πώς γίνεται;
Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Η νέα μέθοδος δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα FusioMed Ice Duo το οποίο διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές πραγματοποιούν διαδοχικά έντονη θέρμανση με ραδιοσυχνότητες (Bipolar Radiofrequency 60 OC) και έντονης ψύξη (-10 οC έως -15οC). Έτσι επιδρούν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Για εκείνα τα σημεία όπου η γυμναστική δεν αρκεί
Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου επισημαίνει πως η νέα μέθοδος μπορεί να επικεντρώσει σε περιοχές όπου το τοπικό λίπος δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση και να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;
Το FusioMed Ice Duo έχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιξης του σώματος.

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής:
– Είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία
– Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
– Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
– Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
– Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές
– Σε αντίθεση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης, το FusioMed Ice Duo μπορεί να εφαρμοσθεί σε δύο περιοχές ταυτόχρονα ενώ απαιτεί το μισό χρόνο θεραπείας

Πονάει η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;
Σύμφωνα με τον Δρ. Αθανασίου ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εμφανιστεί;
Το ειδικό μηχάνημα της κρυολιπόλυσης μπορεί να εστιάσει σε διάφορες περιοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία του σώματος όπου συγκεντρώνεται κυρίως το δυστροφικό λίπος: τέτοια είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα χέρια.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να ακολουθήσεις;
Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος για να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος

Υπάρχουν παρενέργειες;
Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ακίνδυνη και δεν περιορίζει αυτόν που θα την επιλέξει. Μπορεί να συνεχίσει τη σωματική του άσκηση, αλλά και τυχόν άλλες θεραπείες που θα επιλεγούν από τον θεράποντα ιατρό.

Μπορούν όλοι να την εφαρμόσουν;
Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;
Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχολειθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη. “Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts” επισημαίνει ο κ. Αθανασίου.

Πληροφορίες: www.abh-medicalgroup.com,
www.athens-beverlyhills.com,
τηλ.: 210 8949920, 210 8949090, 210 7230502

Read More

And More