Μπορεί το περιττό λίπος από την κοιλίτσα να διορθώσει τις ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα;

Κοίτα τώρα να δεις τι μπορείς να κάνεις… Μπορείς με μια ειδική μέθοδο να πάρεις λίπος από σημεία που “περισσεύει”, την κοιλιά για παράδειγμα και να το χρησιμοποιήσεις για να διορθώσεις ατέλειες στο υπόλοιπο σώμα. Μια μη επεμβατική μέθοδος που συνδυάζει τη χρήση λίπους και υαλουρονικού οξέος για να διορθώσει τις ατέλειες σε πρόσωπο, γλουτούς, γάμπες και χέρια χωρίς νιστέρι.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόσοτολος Γαϊτάνης μας δίνει πληροφορίες για τις ενέσιμες “εναλλακτικές” που θα σε γλιτώσουν από το χειρουργείο και θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάς. Ο ειδικός ιατρός εξετάζει κάθε περίτπωση ξεχωριστά και επιλέγει την έγχυση λίπους ή macrolane (υαλουρονικό) για να αντιμετωπίσει τις ατέλειες σε όλο το σώμα.

ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ…

Η μέθοδος macrolane μπορεί να επανορθώσει, να διορθώσει ή και να σβήσει τα σημάδια και τις ατέλειες στο πρόσωπο. Μεταφέρεται λίπος από άλλα σημεία του σώματος για να τονιστούν τα χείλη, να γεμίσουν οι ρινοπαρειακές αύλακες ή να αναδειχθούν τα ζυγωματικά.

Πώς γίνεται; Η διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικές βελόνες με τις οποίες συλλέγεται λίπος από περιοχές όπου υπάρχει περίσσεια, όπως την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά και στη συνέχεια τοποθετείται στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Μήπως πονάει πολύ; Η ενόχληση κατά την εφαρμογή περιορίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή, διαρκεί 1-2 μέρες και αντιμετωπίζεται εύκολα με κοινά παυσίπονα, τύπου παρακεταμόλης.

Πόσο σύντομα μπορώ να δώ αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μετά από 2-3 μέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.

Η ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Είναι το πιο… σημαντικό εργαλείο για τις καθημερινές δουλειές, αλλά και ένα από τα σημεία που παραρτηρεί κανείς σε κάποιον. Η ενέσιμη μέθοδος μπορεί να βοηθήσει ταλαιπωρημένα χέρια να λάμψουν ξανά. Στην ουσία λίπος από άλλα σημεία του σώματος μεταφέρεται, γεμίζει τα άδεια σημεία και αναδεικνύει τα χέρια. “Η ανανέωση των χεριών μπορεί να γίνει με έγχυση λίπους για να δώσουμε όγκο, καθώς και για αντιγήρανση. Τα λιποκύτταρα που εγχύονται περιέχουν βλαστοκύτταρα που συντελούν στην δημιουργία μιας πιο νεανικής και σφριγηλής όψης στο δέρμα” επισημαίνει ο πλαστικός.

Πώς γίνεται; Με ειδικές βελόνες και σε αυτή την περίπτωση, ο πλαστικός χειρουργός συλλέγει το λίπος από την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά, συνήθως και στη συνέχεια το τοποθετεί στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Μήπως πονάει πολύ; Η ενόχληση κατά την εφαρμογή περιορίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή και σαφώς δεν είναι πολύ πιο ανεπαίσθητη από τα ενέσιμα στο πρόσωπο.

MACROLANE: ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΕΣ
Ας μιλήσουμε όμως και για μια άλλη περιοχή που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να είναι σέξι, ανορθωμένη και σφιχτή. H χρήση υαλουρονικού οξέος με την τεχνική macrolane χαρίζει όγκο σε περιοχές που πριν δεν ήταν εφικτό με μη επεμβατικές μεθόδους.

Ένα προϊόν που πετυχαίνει το γνωστό μας Body Contouring μη επεμβατικά, με τεχνολογία βασισμένη στο απόλυτα ασφαλές και βιοσυμβατό υαλουρονικό οξύ.

Πες αντίο στο νιστέρι… Ενώ στο παρελθόν η χειρουργική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει αποτελεσματικά τα επίπεδα οπίσθια ή τις γάμπες ήταν η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, τώρα, μέσα από μια σχετικά σύντομη διαδικασία επιτυγχάνεται αντίστοιχο αποτέλεσμα χωρίς επέμβαση.

Πώς γίνεται; Εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία στην υπό θεραπεία περιοχή και μέσα από μία πολύ μικρή τομή εισάγεται το Macrolane από την κορυφή και με φορά προς τα κάτω, ώστε να πετύχουμε ομοιόμορφη διάχυση και φυσικό αποτέλεσμα. Το ίδιο υλικό επίσης χρησιμοποιείται και για να διορθώσει της ατέλειες της κλασικής λιπαναρρόφησης και να σμιλέψει τις γάμπες.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 30-60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Πόσο σύντομα θα δω διαφορά; Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, θελκτικές γάμπες, σφριγηλά οπίσθια, διόρθωση ανομοιομορφιών, που προκύπτουν από λιποαναρρόφηση, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Macrolane, που είναι ορατά άμεσα και διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Έχει η μέθοδος ανεπιθύμητες ενέργειες; Ο πλαστικός εξηγεί πως άτομα οι αλλεργικές αντιδράσεις, η λήψη ασπιρίνης και άτομα με κάποια νόσο του ανοσοποιητικού αποτελούν αντενδείξεις για την εφαρμογή της μεθόδου. Σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν μόλυνση στην περιοχή, πρήξιμο ή εκχυμώσεις.

Read More

And More