Ραδιοσυχνότητες! Για να διορθώσεις τη χαλάρωση και να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα…

Χαλάρωση, κυτταρίτιδα… Προβλήματα, ατέλειες… Η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας δέχεται επίθεση. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν νιώθεις καλά. Θα ήθελες η υφή της επιδερμίδας σου να είναι λεία, το σώμα σου να είναι σφιχτό, το πρόσωπό σου φρέσκο. Και μέσα σε όλα, κοιτώντας το ημερολόγιο, βλέπεις ότι το Καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά… Ουφ!

Η σύγχρονη τεχνολογία της αισθητικής ιατρικής έρχεται να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια στο δέρμα, να μειώσει τη χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα και να διαλύσει την κυτταρίτιδα. Τι λες;

“Η χαλάρωση του δέρματος αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα αισθητικά προβλήματα, στο οποίο όμως σήμερα πια μπορούμε να προσφέρουμε λύση. Η ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή στηρίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος” εξηγεί ο Χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στην Πλαστική Προσώπου, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής Αθανάσιος Σκούρας! Δηλαδή στο στρώμα εκείνο του δέρματος που φροντίζει για την ενυδάτωση, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας…

Τι αποτελέσματα να περιμένεις
Το δέρμα είναι καθρέφτης της ηλικίας, της διάθεσης, της υγείας και της ομορφιάς. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μια τέτοια θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων μπορεί σου προσφέρει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα:

Ανόρθωση του χαλαρού δέρματος, σε σώμα και πρόσωπο

Σφιχτό, ελαστικό και κατά συνέπεια νεανικό δέρμα, όπου κι αν εφαρμοστεί η θεραπεία

– Αποτελεσματική και θεραπευτική δράση και κατά της κυτταρίτιδας. Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας της περιοχής, τα λιποκύτταρα μειώνονται σε όγκο. H επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Αντιγηραντική δράση με την ανόρθωση προσώπου. Εφόσον η θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί και στο πρόσωπο, ανορθώνοντας το περίγραμμα του προσώπου μπορεί να δώσει μία πιο νεανική και φρέσκια όψη.

– Ειδικό… πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σου: Με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων Radio4, ο εξειδικευμένος αισθητικός πλαστικός χειρούργος μπορεί να προσαρμόσει την ένταση της θεραπείας ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή (πρόσωπο, μηροί, κοιλιά, κλπ.), βελτιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα.

Έτσι, μπορούμε να επέμβουμε δυναμικά σε περιοχές του σώματος, όπως οι μηροί, εξαλείφοντας τη χαλάρωση και την πτωτική τάση του δέρματος, και πιο ήπια σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, για να ανορθώσουμε το περίγραμμα και να δώσουμε μία πιο φρέσκια όψη.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες;
Ένα ειδικό μηχάνημα σκανάρει την επιδερμίδα και με τις ειδικές κεφαλές του διοχετεύει ραδιοσυχνότητες στο δέρμα. “Έτσι ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο σώμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό” επισημαίνει ο κ. Σκούρας.

– Αναζωογονώντας την δερμίδα… Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό “Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1 cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης και αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα”!

– Δημιουργώντας νέο κολλαγόνο… Σκέψου το σαν ένα τονωτικό ζεστό μασάζ θερμότητας εκεί που το έχει περισσότερο ανάγκη η επιδερμίδα σου για να λάμψει… Μια αύξηση της θερμοκρασίας στη δερμίδα κατά 10-15oC θα ενεργοποιήσει του ινοβλάστες για να παράγουν νέο κολλαγόνο. Και όπου νέο κολλαγόνο, υπολόγισε ως αποτέλεσμα μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Σκούρα με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα βελτιώνεται ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας!


Είναι οι ραδιοσυχνότητες επώδυνες;

Τα αποτελέσματα είναι δελεαστικά! Υπάρχει όμως περίπτωση να πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή το ρητό “Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος” όσο εφαρμόζεται η θεραπεία; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! “Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη” τονίζει ο Αθανάσιος Σκούρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
SkourasMed
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, 210 3613858
Κηφισίας 32, Μαρούσι (πύργος Atrina), 210 6845036
www.skourasmed.gr

Read More

And More