Δέσποινα: “Θέλω να ξαναφορέσω τζιν παντελόνι! Πείτε μου τι πρέπει να κάνω…”

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Σας παρακαλώ βοηθήστε με να χάσω τα περιττά κιλά. Είμαι 21 ετών 1,55 μ. ύψος και 65 κιλά. Κάνω δίαιτα εδώ και 6 μήνες και δεν έχω χάσει ούτε 1 κιλό. Είμαι απελπισμένη γιατί εδώ και 3 χρόνια δεν φοράω πλέον παντελόνια τζιν, παρά μόνο φραδιά φορέματα και μου έχουν λείψει τα παντελόνια. Θέλω να ξαναφορέσω τζιν…

Έχω κάνει ό, τι μπορούσα! Έχω να φάω γλυκά εδώ και μήνες. Πλέον τρώω μόνο υγιεινά φαγητά και πίνω και πολύ νερό, 2,5 λίτρα την ημέρα. Αλλά δεν χάνω καθόλου κιλά για αυτό σας παρακαλώ πάρα πολύ. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω; Μόνο γυμναστική δεν μπορώ γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο!
Δέσποινα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεσποινίς Δέσποινα, από την περιγραφή σας διαπιστώνω ότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να χάσετε τα περιττά κιλά που θέλετε και αξίζετε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Αν όμως έξι μήνες με σωστή διατροφή δεν έχετε καταφέρει να χάσετε ούτε ένα κιλό όπως μας αναφέρεται θα σας πρότεινα να επισκεφτείτε έναν ειδικό έτσι ώστε να εντοπίσει το πρόβλημα της μη απώλειας.

Για παράδειγμα ένας λόγος που μπορεί να μην μπορείτε να χάσετε βάρος είναι εάν έχετε θυρεοειδή ή πολυκυστικές ωοθήκες κτλ. Ο ειδικός θα σας κατευθύνει και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα παραπανίσια σας κιλά χωρίς να εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Καλή επιτυχία!!!

Εύα Καφετζή, BSc
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
/

And More