Γωγώ: “Μπορεί και ο άντρας μου να κάνει τη δίαιτα orac;”

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Αγόρασα το βιβλίο του κ. Γρηγοράκη και θέλω να ρωτήσω. Για να χάσω βάρος θα πρέπει να ακολουθήσω τα έξι διατροφολόγια με τη σειρά, σωστά; Τα ίδια μπορεί να καολουθήσει και ο άντρας μου; Ευχαριστώ πολύ!
Γωγώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Γωγώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνετε!! Τα προγράμματα που αναφέρονται μέσα στο βιβλίο αφορούν άτομα τα οποία δεν έχουν προβλήματα υγείας. Το κάθε πρόγραμμα δίνει έμφαση σε κάποια συγκεκριμένα τρόφιμα, π.χ. φυτικές ίνες, πράσινο τσάι κτλ.

Εσείς μπορείτε να διαλέξετε όποιο είναι πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες. Επίσης μέσα στο βιβλίο υπάρχει η εποχικότητα των τροφών… προσπαθήστε να την ακολουθήσετε. Ωστόσο, αν συνυπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας καλό θα ήταν να επισκεφθείτε κάποιον διατροφολόγο, έτσι ώστε να το προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες σας. Τα συγκεκριμένα διατροφολόγια απευθύνονται στις ανάγκες του μέσου ενήλικα, οπότε θα μπορούσε να το ακολουθήσει και ο άντρας σας.

Εύα Καφετζή, BSc
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Το TLIFE προτείνει: Αν σε δυσκολεύει η σύνταξη ενός διατροφολογίου με βάση την εποχικότητα, όπως προτείνει η διαιτολόγος, το TLIFE είναι εδώ να σε διευκολύνει. Βρες τη φθινοπωρινή δίαιτα Orac όπως την ετοίμασε ο Δημήτρης Γρηγοράκης για εσένα. Κάνε κλικ εδώ

/

And More