Χριστίνα: “Έχω χάσει εως τώρα 20 κιλά, αλλά οι γάμπες μου παραμένουν γεμάτες”

Eρώτηση
Καλησπέρα! Είμαι 23 ετών,1.60μ. ύψος και 65 κιλά. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να χάσω περίπου 20 κιλά και συνεχίζω… Αν και έχω δει θεαματική αλλαγή στο σώμα μου,οι γάμπες μου παραμένουν γεμάτες. Ξέρω οτι είναι απ’ τις περιοχές που αδυνατίζουν δύσκολα, αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιό είναι το καταλληλότερο πρόγραμμα γυμναστικής για αδύνατες γάμπες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Χριστίνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή Χριστίνα,
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Όσον αφορά τις γάμπες που θέλεις να γυμνάσεις μπορούν να σε βοηθήσουν όλες οι ασκήσεις που γυμνάζουν τα πόδια. Το ιδανικότερο όμως θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιο γυμναστή ώστε να σου δώσει πιο ακριβείς οδηγίες και να σου προτείνει συγκεκριμένες ασκήσεις.

Γιούλη Φραγκιαδουλάκη
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc


TLIFE συμβουλή
: Επειδή για εσένα το ζητούμενο είναι να… μειώσεις τον όγκο στο σημείο, θα ήταν καλύτερα να επιλέξεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα εξάσκησης όπως η yoga και η pilates! Αυτά τα είδη γυμναστικής κάνουν τους μύες σε όλο το σώμα (άρα και τις γάμπες) πιο ελαστικούς και βοηθούν στο αποτελεσματικότερο stretching. ΒΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

/

And More