Ακολούθησε το πρόγραμμα και φόρεσε 2 νούμερα μικρότερο τζιν σε 3 εβδομάδες!

Θέλεις να φοράς 2 νούμερα μικρότερο τζιν; Αν ναι, δεν έχεις παρά να μπεις σε πρόγραμμα για 3 εβδομάδες. To “21 Days for the perfect body” είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να καταφέρεις να χάσεις βάρος και πόντους!

Μια Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος και μια Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να έχεις τη δίαιτα και τη γυμναστική που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις.

Διατροφή για πρωταθλήτριες…
Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου έφτιαξε ένα πρόγραμμα διατροφής τριών εβδομάδων, με αναλυτικό μενού για κάθε ώρα της ημέρας! Ακόμη και το σνακ που πρέπει να καταναλώσεις πριν και μετά τη γυμναστική.

Δεν έχεις παρά να μπεις στην ειδική σελίδα του “21 Days for the perfect body” και να επιλέξεις την εβδομάδα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς επιλέγοντας κάτω από το μενού να κατεβάσεις τη δίαιτα της κάθε εβδομάδας στον υπολογιστή σου! [KANE KΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ]

Επιστρέφοντας στην αρχική σελίδα του προγράμματος μην ξεχάσεις να διαβάσεις τα “Διατροφικά tips” της διαιτολόγου για να έχει εγγυημένη επιτυχία η διατροφή σου!

Γυμναστική για όλες…

Έχεις μάθει όλα όσα χρειάζεσαι για τη διατροφή! Τι λες; Πάμε να γυμναστούμε; Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Λευκοθέα Καβρουλάκη ετοίμασε για το TLIFE ένα πρόγραμμα εξάσκησης τριών εβδομάδων που σε συνδυασμό με την κατάλληλη δίαιτα θα γίνει ο πιο γρήγορος τρόπος να χάσεις πόντους από τα επίμαχα σημεία.

Μπες στο microsite του “21 Days for the perfect body” και διάλεξε πάλι την εβδομάδα που σε ενδιαφέρει. Θα βρεις στο τέλος της σελίδα το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ασκήσεις βήμα-βήμα για να ξεκινήσεις.
[KANE KΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ]

Θυμήσου επιστρέφοντας στην αρχική σελίδα να διαβάσεις τα “Fitness Tips” που θα κάνουν τη γυμναστική σου πιο εύκολη και εποτελεσματική.

Τώρα που γνωρίζεις το… “μυστικό” που θα σου προσφέρει πιο όμορφο σώμα, τι θα κάνεις; ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ “21 Days for the perfect body” ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΔΒΟΜΑΔΑ KAI EΠΙΣΤΡΕΨΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. [Κάνε κλικ εδώ]

Read More

And More