ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ: Χάσε έως και 8 κιλά σε 1 μήνα

Όχι ότι εμείς σαν κορίτσια του fitness δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τα κιλά μας, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και φυσικά πάντα θέλουμε το σώμα μας να είναι σε απόλυτη φόρμα. Αναγνωρίζω ότι τον τελευταίο καιρό μας έχει πιάσει μια εμμονή με το αδυνάτισμα, αλλά σε 1 μήνα περίπου θα αρχίσουμε να βγαίνουμε στη παραλία για να απολαύσουμε τον ήλιο και να αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα. Και τώρα ξεκινάνε τα προβλήματα. Μήπως δεν έχεις αδυνατίσει όσο θα ήθελες; Μήπως το πρώτο μπάνιο σου προκαλεί ανασφάλεια; Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σε έχω αφήσει αβοήθητη, ούτε έχω σκοπό να πάθεις κρίση πανικού λόγω των extra κιλών.

Ο ειδικός που απλόχερα μας προσφέρει τη βοήθειά του για ακόμα μια φορά, είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου. Μας προτείνει μια δίαιτα για να χάσουμε έως και 8 κιλά σε 1 μήνα και να βγούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση στη παραλία. Μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά δεν είναι! Δοκίμασέ το και δες την αλλαγή που επιθυμείς στο σώμα σου. Εγώ πάντως θα την ξεκινήσω από σήμερα κιόλας και θα ορκιστώ στον εαυτό μου ότι θα είμαι συνεπής στη δίαιτα αλλά και στο γυμναστήριο. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά τα όρια στένεψαν.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS

  • Πίνε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Απόφυγε να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Προσπάθησε να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Απόφυγε το πολύ αλάτι.
  • Πρόσεχε τις ποσότητες των γευμάτων σου.

PLUS: Δες ΕΔΩ τις ασκήσεις της Μάντη Περσάκη για τέλειο και γραμμωμένο κορμί πριν βγεις στη παραλία!


* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More