LIGHT ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Γευστικές επιλογές με ρύζι που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες!

Η μαγειρική και οι συνταγές είναι ένα θέμα που αφορά τις περισσότερες της παρέας (αν όχι όλες)! Ειδικά όταν βρίσκω light συνταγές με λιγότερο από 300 θερμίδες, τότε νομίζω ότι “δελεάζω” ακόμα και τις πιο απαιτητικές!

Ας περάσουμε όμως στο σημερινό μας θέμα. ΣΤΟΙΧΕΙΟ Νο 1: Συνταγές με βασικό υλικό το ρύζι! Γνωστός διατροφικός φίλος όταν κάνουμε δίαιτα. ΣΤΟΙΧΕΙΟ Νο 2: Συνταγές με ρύζι και με λιγότερο από 300 θερμίδες! Κι αν σου περνάει από το μυαλό ότι οι χαμηλές θερμίδες “κλέβουν” από την ευχάριστη γεύση, σε διαβεβαιώ πως δεν ισχύει.

Αγαπητή μου, ήρθε η ώρα να μπούμε στην κουζίνα και να δημιουργήσουμε γευστικές συνταγές με λαχανικά, θαλασσινά και κρέας, με κύριο πρωταγωνιστή όμως το ρύζι και τις διάφορες ποικιλίες του. Γιατί καλές οι συνταγές που μάθαμε από τη μαμά μας, αλλά καλό θα ήταν να το εξελίξουμε λίγο το θέμα και να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Το πιο βασικό είναι ότι τα σημερινά πιάτα θεωρούνται αρκετά φιλικά στη δίαιτά σου ή την ισορροπημένη διατροφή που ακολουθείς, καθώς όπως σου προανέφερα, δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες. Τα θρεπτικά συστατικά και οι απαραίτητες βιταμίνες έρχονται μέσα από τους ποικίλους συνδυασμούς, διατηρώντας το σώμα σου υγιές και γεμάτο ενέργεια. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά…


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Λεμονάτο ρύζι με λαχανάκια Βρυξελλών και cranberries
Θερμίδες: 203/ μερίδα

Σουφλέ ρυζιού με μπρόκολο και κοτόπουλο
Θερμίδες: 260/ μερίδα


Ρύζι με τηγανιτό αυγό και αβοκάντο

Θερμίδες: 273/ μερίδα


Καστανό ρύζι με ανανά και γαρίδες
Θερμίδες: 290/ μερίδα

Καστανό ρύζι με τοφού και λαχανικά
Θερμίδες: 289/ μερίδα



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ LIGHT ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More