Light συνταγές: Χορταστικά σάντουιτς με λιγότερο από 300 θερμίδες

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Καλοκαιριού είναι ότι δεν ξέρεις που θα σε βρει… η επόμενη ώρα! Ξυπνάς το πρωί, πηγαίνεις για δουλειά ή στη σχολή, μετά σε ένα κοντινό καφέ με φίλους, για μπάνιο στην παραλία ή βρίσκεσαι καθ΄ οδόν για το γυμναστήριο. Ώρες ατελείωτες εκτός σπιτιού και εξίσου πολλές ώρες με άδειο στομάχι. Και ξέρεις πόσο λάθος είναι αυτό… για πολλούς και διάφορους λόγους.

Θα δώσω ένα τέρμα στην εισαγωγή και θα περάσω στο κυρίως θέμα. Επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις ελάχιστο χρόνο να μαγειρέψεις κι επειδή ξέρω ότι δεν είσαι σε φάση να ακυρώσεις τις βόλτες σου για να μην κάνεις skip στα γεύματά σου (και κατ’ επέκταση στη σωστή διατροφή) φρόντισα να σου προτείνω μια σούπερ ιδέα. Παρακάτω θα βρεις πέντε light συνταγές με σάντουιτς, ιδανικά ακόμα και για εσένα που ακολουθείς μια αυστηρή δίαιτα.

Από ότι καταλαβαίνεις, αυτά τα σάντουιτς μπορείς να τα “πετάξεις” απλά μέσα στην τσάντα σου και να τα έχεις μαζί από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα. Παντού και πάντα! Σαν σνακ ή σαν κυρίως γεύμα. Και το πιο σημαντικό; Θα σου προσφέρουν 300 θερμίδες (και λιγότερο) το κάθε ένα…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Σάντουιτς με κοτόπουλο, γιαούρτι και αβοκάντο
Θερμίδες: 296/ μερίδα


Σάντουιτς με ψητά λαχανικά και τυρί ρικότα
Θερμίδες: 274/ μερίδα


Σάντουιτς με μπέικον γαλοπούλας, σπανάκι και αυγά
Θερμίδες: 287/ μερίδα


Μεσογειακό σάντουιτς με τονοσαλάτα
Θερμίδες: 283/ μερίδα

Σάντουιτς με ψητά καρότα, αβοκάντο και εναλλακτικό χούμους
Θερμίδες: 268/ μερίδα


Για περισσότερες light συνταγές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More