Τροφές για να πετύχεις την ιδανική γράμμωση το φετινό καλοκαίρι!

Ο στόχος και η επιθυμία σου για μια γραμμωμένη σιλουέτα, σε οδηγούν καθημερινά στην πόρτα του γυμναστηρίου ή στο πιο κοντινό πάρκο για τρέξιμο… θέλω να πιστεύω! Πρέπει όμως να σε ενημερώσω για κάτι αγαπητή μου αναγνώστρια, που θα σου φανεί απόλυτα χρήσιμο αυτήν την περίοδο που προσπαθείς μανιωδώς να αναδείξεις του μύες του σώματός σου και να πετύχεις την απόλυτη γράμμωση. Όπως σου έχω αναφέρει πολλές φορές, η γυμναστική καταλαμβάνει το 50% της προσπάθειάς σου. Δηλαδή, δεν έχει καμία σημασία το πόσες ώρες περνάς στο γυμναστήριο, αν μετά πηγαίνεις στο σπίτι και καταναλώνεις οτιδήποτε πέσει μπροστά στο βλέμμα σου.

Αυτή τη στιγμή μάλλον θα αναρωτιέσαι γιατί σου κάνω αυτό τον πρόλογο. Ευθύς αμέσως θα σου πω πως η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη έχει σκοπό να μας βοηθήσει, προτείνοντάς μας τροφές που σε συνδυασμό με τη γυμναστική μπορούν να δημιουργήσουν την απόλυτη και επιθυμητή γράμμωση, που με τόσο κόπο προσπαθούμε να αποκτήσουμε. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το κοτόπουλο και άλλα είδη κρεάτων που βοηθούν στην επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά υπάρχουν πολλές τροφές που πρωταγωνιστούν στην κουζίνα σου και δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα γινόντουσαν ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτόν τον αγώνα.


Ο ρόλος των τροφών!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας είπε η ειδικός, πολλοί θεωρούν πως το κλειδί για την απόκτηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας είναι η σκληρή προπόνηση, χωρίς όμως να δίνουν βάση στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, διότι θεωρούν πως είναι δύσκολο να την ακολουθήσουν. Για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε διατροφή και άσκηση έξυπνα θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η διατροφή μπορεί να επηρεάσει θετικά τη φυσική κατάσταση και δύναμή μας. Ένας σωστός συνδυασμός των παραπάνω θα λειτουργήσει θετικά σε όλους μας είτε θέλουμε να διατηρήσουμε μια καλή φυσική κατάσταση, είτε θέλουμε να επιτύχουμε τη μυϊκή ενδυνάμωση.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More