Έτοιμη να επανέλθεις στα κιλά σου; Ακολούθησε αυτά τα 5 tips

Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι μαζί με τις διακοπές τελειώνουν και όλες αυτές οι ατασθαλίες που απόλαυσες σε όλο τους το μεγαλείο τις καλοκαιρινές μέρες. Είμαι σίγουρη όμως ότι όταν ανέβηκες στη ζυγαριά μπορεί και να έπαθες ένα μικρό εγκεφαλικό με τον αυξημένο αριθμό κιλών που αντίκρισαν τα ματάκια σου.

Μην αγχώνεσαι! Τα παρακάτω 5 βήματα μπορούν να επαναφέρουν τη σιλουέτα σου στο αρχικό της επίπεδο και να νιώσεις πάλι αδύνατη!

1. Ξεκίνησε με τους κοιλιακούς
Όση προσπάθεια και αν είχες κάνει για να γραμμώσεις τους κοιλιακούς σου, αυτοί ξαφνικά εξαφανίστηκαν στις διακοπές. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν γύρισες στη δουλειά, η καθιστική ζωή έκανε πιο έντονο αυτό το πρόβλημα. Πάρε λοιπόν στο στρώμα της γυμναστικής και ξεκίνησε να κάνεις ασκήσεις κοιλιακών στο σπίτι.

2. Αντικατέστησε τα milkshake με smoothies
Ξέχνα για λίγο καιρό τα milkshakes και βάλε ξανά στο διατροφικό σου πλάνο τα smoothies από φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

3. Ξεκίνα το σχοινάκι
Ο πιο γρήγορος τρόπος να επανέλθεις στα κιλά σου και να κάψεις το περιττό λίπος. Δέκα λεπτά κάθε μέρα αρκούν για να δεις αποτέλεσμα.

4. Σταμάτα το φαγητό λίγο πριν νιώσεις ικανοποιημένη
Συνήθως η επιθυμία μας για φαγητό φέρνει σαν αποτέλεσμα την υπερκατανάλωση τροφής και τη γρήγορη μάσηση. Από την άλλη, ο εγκέφαλος θέλει λίγο χρόνο μέχρι να στείλει εντολή στο σώμα ότι είναι πλέον πλήρες το στομάχι. Προσπάθησε να μασάς αργά, ώστε να απολαμβάνεις το γεύμα σου και να σταματήσεις εκεί που πρέπει.


5. Προγραμμάτισε τα σνακ

Έχε πάντα στην τσάντα σου το σνακ που θα κρατάει γεμάτο το στομάχι σου κάθε τρεις ώρες. Έξυπνες λύσεις είναι οι ξηροί καρποί, το τοστ ή ένα mini wrap.

Read More

And More