Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.06.2016 | 08:00

EveryDay: Πλαϊνές διαρροές; Όχι πια!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κάθε μήνα, εμείς οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε το άγχος των πλαϊνών διαρροών! Σίγουρα έχει συμβεί σε όλες μας, να έχουμε κάποιο… ατύχημα! Όμως δεν χρειάζεται να έχουμε αυτό το άγχος πια! Γιατί η EveryDay έρχεται για μία ακόμα φορά να δώσει τη λύση!

Οι νέες σερβιέτες EveryDay Hyperdry, με τεχνολογία Center Plus φέρνουν πραγματικά την επανάσταση στην προστασία!

Το κέντρο του πυρήνα, σε μία σερβιέτα, είναι το σημείο εκείνο που δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση, αλλά και τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας, κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία "Center Plus", με ενισχυμένο πυρήνα, οι νέες σερβιέτες EveryDay διαθέτουν έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, εκεί δηλαδή όπου τη χρειάζεσαι περισσότερο, προσφέροντας ακόμα πιο σίγουρη προστασία από πλαϊνές διαρροές.

Έτσι, μπορείς να πας ανενόχλητη και χωρίς κανένα άγχος στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στη βόλτα, στα ψώνια… και όπου αλλού εσύ θέλεις, αφού χάρη στις νέες σερβιέτες EveryDay Hyperdry με τεχνολογία Center Plus μπορείς να είσαι ήσυχη ότι έχεις την πιο σίγουρη και ασφαλή προστασία EveryDay που είχες ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αγαπημένα σου προϊόντα EveryDay, μπες στο ανανεωμένο www.everyday.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10