Η Μάντη Περσάκη στο Navarino Challenge

Γυμναζόμαστε σημαίνει απολαμβάνουμε τη ζωή!

Με αυτό το σύνθημα, η εξειδικευμένη γυμνάστρια Μάντη Περσάκη συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, το “Navarino Challenge”, η οποία πραγματοποιηθηκε 9-11 Σεπτεμβρίου στο ”Costa Navarino”, στην περιοχή της Καλαμάτας.

Τα pilates by Mandy, εκπροσωπούμενα από τη Μάντη Περσάκη, τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και τους συνεργάτες τους, βρέθηκαν για ακόμη μια χρονιά στο Νavarino challenge με ακόμη περισσότερη ενέργεια και ιδέες. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά της ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα πάνω από εκατό άτομα να βρίσκονται κάθε φορά στα μαθήματα, τόσο των pilates όσο και του kick boxing. Ανάμεσά σε αυτούς ήταν και ο διεθνούς φήμης υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes, αλλά και η δικιά μας Μαρία Μπεκατώρου.

Για ακόμη μία χρονιά το Navarino Challenge αποτέλεσε πόλο έλξης για οικογένειες και παιδιά, καθώς και ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία γεμάτη αθλητισμό και υγεία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο εκγύμνασης της Μάντης Περσάκη, γκουρού πια στον τομέα του pilates, αλλά και τον εξίσου καταπληκτικό προπονητή στο kick boxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Read More

And More