Η νέα μεγάλη προσφορά από τα γυμναστήρια PLANET Fitness and More που δεν πρέπει να χάσεις!

Επειδή ξέρω ότι βρίσκεσαι στην περίοδο που πρέπει να ανανεώσεις την ετήσια συνδρομή σου στο γυμναστήριο, βρήκα την κατάλληλη προσφορά που σου ταιριάζει ιδανικά. Τα γυμναστήρια PLANET Fitness and More στέκονται δίπλα σε σένα και στις ανάγκες της οικογένειάς σου, δίνοντας ένα μοναδικό δώρο που δεν πρέπει να χάσεις. Έχοντας κατά νου τις οικονομικές υποχρεώσεις που κάθε γυναίκα έχει τον Σεπτέμβριο, μας βοηθούν να σηκώσουμε τα βάρη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφέροντας ετήσια συνδρομή μόνο με 99€, δωρεάν εγγραφή και μια δωροεπιταγή αξίας 30€ από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας!

Μια πλούσια γκάμα σχολικών ειδών, παιχνιδιών και όχι μόνο, περιμένει εσένα και τους μικρούς μας φίλους για ένα υπέροχο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Με αυτή την προσφορά μπορείς να συμμετέχεις στα περισσότερα ομαδικά προγράμματα, στη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης, με την επίβλεψη από έναν έμπειρο γυμναστή.

Κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, μπορείς να φτιάξεις το προσωπικό σου πρόγραμμα, βάση τις ανάγκες του σώματός σου και τα αποτελέσματα που θες να δεις. Επιπλέον, τα γυμναστήρια PLANET Fitness and More σου παρέχουν αποδυτήρια και ντουλαπάκια, ώστε να αποθηκεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Με μια πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων να συμπεριλαμβάνονται στην ετήσια συνδρομή, τα PLANET Fitness and More είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και να καλύψουν τις προσωπικές ανάγκες και στόχους σου. Πάρε μέρος στα μαθήματα yoga, pilates, orthosomia, tumbao ή παρακολούθησε ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά και αερόβια προγράμματα.

Kύριο στοιχείο της πολιτικής των γυμναστηρίων είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αφήνοντας ικανοποιημένους όλους εμάς που αγαπάμε το σώμα μας. Στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος είναι να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε ΄Ελληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Επωφελήσου λοιπόν την προσφοράς των γυμναστηρίων PLANET Fitness and More έως τις 08.09.2016 (ή έως εξαντλήσεως των δωροεπιταγών).

Read More

And More