Η πιο γνωστή και εύκολη δίαιτα που ακολουθούν οι διάσημες

Έχεις ακούσει ποτέ τον όρο “δίαιτα 80/20”; Αν όχι, ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω τι είναι και τι σημαίνει. Η δίαιτα 80/20, δεν είναι απλά μια δίαιτα, είναι τρόπος ζωής, είναι η εύκολη λύση να αδυνατίσεις χωρίς να στερηθείς και ο λόγος για να είσαι υγιής και να λαμβάνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μείνεις συγκεντρωμένη στη διατροφή σου το 80% και το άλλο 20% να υποκύψεις στις ατασθαλίες. Με αυτόν τρόπο, δεν θα μένεις μακριά από αγαπημένα σου πιάτα και φαγητά, δεν θα παίρνεις κιλά, αλλά και δεν θα αφήνεις στην άκρη τις υγιεινές επιλογές.

Αυτό το πλάνο οφείλεις να γνωρίζεις πως το ακολουθούν και πολλές διάσημες. Πρόσφατα μίλησε για τη συγκεκριμένη δίαιτα η Jessica Alba και η Miranda Kerr, τονίζοντας το πόσο τις έχει βοηθήσει, ώστε να διατηρούνται στα κιλά τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ότι θέλουν, σε μικρή ποσότητα πάντα.

Jessica Alba: “Η συγκεκριμένη δίαιτα με βοηθάει να είμαι υγιής και να διατηρώ το βάρος μου. Κάνεις δεν μπορεί να είναι 100% συγκεντρωμένος σε μια δίαιτα. Μπορεί όμως να είναι κατά 80%, μέσα στο οποίο θα καταναλώνει 5 γεύματα την ημέρα και θα τρώει ένα θρεπτικό πρωινό. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά για μένα”.

Miranda Kerr: “Ο κανόνας 80/20 έχει κάνει θαύματα στη διατροφή μου. Το φαγητό είναι φίλος μου και η συνέπεια είναι το κλειδί. Τρώω με μέτρο ότι θέλω και χωρίς ενοχές. Αυτό και μόνο με κάνει χαρούμενη”.

Read More

And More