KIM KARDASHIAN: Η σκληρή γυμναστική που έκανε για χάσει κιλά!

Από ότι καταλαβαίνεις, η εμμονή μας με την Kim Kardashian συνεχίζεται! Και πως να μην συνεχιστεί δηλαδή, αφού οι σωματικές της αλλαγές μας τραβούν τη προσοχή σχεδόν κάθε εβδομάδα και τα fitness μυστικά της ξετρυπώνουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Ας πούμε για παράδειγμα, ότι πριν από λίγα λεπτά βγήκαν στη δημοσιότητα όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το fitness πρόγραμμα της Kardashian και όλα αυτά που ακολούθησε η συγκεκριμένη celebrity για να χάσει τα κιλά.

Όχι φίλη μου, η Kim δεν ήταν πάντα έτσι. Ίσως αυτή την περίοδο που διανύουμε περνάει την καλύτερη σωματική της φάση και ο αριθμός στη ζυγαριά της είναι πιο μειωμένος από ποτέ. Τι γυμναστική έκανε όμως η ζουμερή σταρ για να αδυνατίσει; Εγώ σου έχω όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, για να είσαι ένα σωστά ενημερωμένο fitness κορίτσι και να μην τα μαθαίνεις όλα τελευταία. Ας περάσουμε στο ψητό…

Η Kim λοιπόν, καίει θερμίδες κάνοντας 6 χιλιόμετρα τζόκινγκ, δυναμώνει τα άκρα της με pushups και κάνει 1.000 άλματα με σχοινάκι (ναι, δεν έκανα λάθος τον αριθμό). Φυσικά από αυτό το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κοιλιακοί, που βοηθούν αποτελεσματικά στη γράμμωση της κοιλιάς.

Όπως καταλαβαίνεις, όλα τα παραπάνω μειώνουν σημαντικά το λίπος και το βάρος της κάθε σιλουέτας, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν την ιδανική γράμμωση και ενδυνάμωση. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μπράβο στην Kim.

Read More

And More