Kate Hudson: Σου δίνει την καλύτερη συμβουλή για να χάσεις κιλά!

Έχει ένα από τα πιο φανταστικά σώματα του Χόλιγουντ που μας κάνει να αναρωτιόμαστε κάθε φορά τι στο καλό κάνει και τα καταφέρνει… Και φαίνεται πως βρήκαμε την απάντηση (δες εδώ τη δίαιτα και τη γυμναστική της)! Η Kate Hudson μόλις εξέδωσε ένα βιβλίο με συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας το “Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body”, στο οποίο προτείνει τρόπους για να εντάξουμε στη ζωή μας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης χωρίς υπερβολές και πάντα με μακροχρόνιο στόχο.

Η Kate λέει μέσα στο βιβλίο: “Όλοι με ρωτάνε πως κρατιέμαι σε φόρμα, αλλά η απάντηση μου στην ερώτηση αυτή έχει μεταφερθεί λανθασμένα τόσες πολλές φορές. Κάποιοι λένε ότι γυμνάζομαι δυόμιση ώρες την ημέρα, άλλοι ότι γυμνάζομαι 20 λεπτά την ημέρα. Ότι είμαι vegan, ότι είμαι ωμοφάγος. Κάποια ισχύουν, άλλα όχι. Όμως τελικά αυτό που έχει σημασία δεν είναι ακριβώς τι κάνω εγώ. Δεν μπορεί κάποιος να βρει τον δρόμο για μια υγιή, ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή αντιγράφοντας όσα κάνω εγώ, και το πως να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου δεν είναι κάτι που συμπυκνώνεται σε μια δήλωση”.

Και συνεχίζει, δίνοντας τη συμβουλή της: “Αν θέσετε ως στόχο την απώλεια ενός κιλού την εβδομάδα, αυτό θα είναι αποθαρρυντικό μακροπρόθεσμα γιατί θα πρέπει να καταναλώνετε μόνο 1.200 θερμίδες την ημέρα και να γυμνάζεστε συνεχώς, και ποιος το θέλει αυτό; Το σημαντικότερο πράγμα που μπορώ να σας πω σχετικά με το να βρει και να κρατήσει κάποιος την φόρμα του είναι ότι η συνέπεια μετράει. Η υγεία και η ευεξία δεν είναι κάτι που απλά προκύπτει. Απαιτεί χρόνο. Συμβαίνει όταν δεν πιέζετε πολύ τον εαυτό σας και νιώθετε ότι δυναμώνετε, και τότε αρχίζετε να το ευχαριστιέστε. Και αυτό ισχύει για τα πάντα: το φαγητό, την υγεία, την άσκηση και την προσοχή. Αν ξεκινήσετε με μικροπράγματα και φανείτε συνεπείς θα φτάσετε σε ένα σημείο που θα απολαμβάνετε την διαδικασία. Απλά απαιτεί λίγο χρόνο ώστε να συντονισθούν το μυαλό και το σώμα σας. Φυσικά για να το πετύχετε πρέπει να ξεφορτωθείτε την ιδέα της τελειότητας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε την επιλογή είτε να υποκύψουμε στην ιδέα ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι “τέλειες”, είτε να την απορρίψουμε”.

Νιώσε καλά με τις ιδιαιτερότητες σου και τα δυνατά σου σημεία. Αυτό είναι και η συμβουλή της Kate Hudson! Απλή και αποτελεσματική…

Read More

And More