Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές φορούν το adidas Z.N.E. Hoodie!

Η adidas, η κορυφαία εταιρία αθλητικών ειδών, αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα κατηγορία adidas Athletics με στόχο να προσφέρει σύγχρονες προτάσεις όσον αφορά τα προϊόντα ένδυσης για τις εμφανίσεις των αθλητών πριν και μετά τον αγώνα. Το πρώτο προϊόν της επαναστατικής κατηγορίας είναι το adidas Z.N.E Hoodie και έχει σχεδιαστεί για να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς και να μεγιστοποιεί τη συγκέντρωση των αθλητών στις φάσεις πριν και μετά τον αγώνα. Χάρη στις νέες καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και στο ξεχωριστό design του, κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, το adidas Z.N.E Hoodie έχει ήδη αποκτήσει πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως από τον αθλητικό χώρο και όχι μόνο.

Στην Ελλάδα, το adidas Z.N.E. Hoodie είναι η επιλογή των Κώστα Φουρτούνη, Αναστασία Μαρινάκου και Εμμανουήλ Καραλή, καθώς και των δύο μεγαλύτερων ομάδων του ελληνικού αθλητισμού, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας επικοινωνίας, οι αθλητές της adidas φωτογραφήθηκαν με το Z.N.E. Hoodie τους, εξιστορώντας τις εμπειρίες τους πριν και μετά τον κρίσιμο αγώνα και το πώς βρίσκουν και διατηρούν τη συγκέντρωση τους, εμπνέοντας το κοινό ώστε να μένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και να μπλοκάρουν οτιδήποτε τους αποσπάει από αυτούς.

H σχεδιαστική ομάδα της adidas τίμησε τις ελληνικές αθλητικές ομάδες, δημιουργώντας δύο νέες αποκλειστικές εκδόσεις του Z.N.E. Hoodie, ώστε να προσφέρει στους παίκτες την αυτοσυγκέντρωση που αναζητούν πριν τον αγώνα αλλά και την πλήρη αφοσίωση στο στόχο τους. Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Z.N.E. Hoodie θα παρουσιαστεί στο ίδιο χρώμα με το αρχικό μοντέλο ενσωματώνοντας το λογότυπο της ομάδας, ενώ αποκλειστικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Z.N.E Hoodie της adidas έκανε την εμφάνισή του στο πράσινο χρώμα της ομάδας.


Λίγα λόγια για τους αθλητές της adidas:

Ο Κώστας Φορτούνης, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός στον Ολυμπιακό και ήταν ο MVP και 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2015-2016.

Η Αναστασία Μαρινάκου, η 20χρονη πρωταθλήτρια στίβου έχει ήδη σημειώσει τρία πανελλήνια ρεκόρ Νεανίδων ενώ έχει διακριθεί στην κατηγορία γυναικών στα 1.500 μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, κατάφερε μόλις στα 17 του χρόνια να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στην κατηγορία Παίδων. Ένας ταλαντούχος αθλητής που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Το adidas Z.N.E. Hoodie είναι ήδη διαθέσιμο στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε μας στο @adidasRunning και @adidasFootball στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram και στο Twitter με το hashtag #findfocus για ακόμα περισσότερο υλικό.

#FindFocus
#ZNE

Read More

And More