Κυτταρίτιδα: Η Ελένη Πετρουλάκη έχει τα μυστικά για να τη διώξεις!

Το καλοκαίρι σου χτυπάει την πόρτα και εσύ μένεις να κοιτάς τον καθρέφτη με απορία! Πώς θα βγεις και φέτος στις παραλίες, με τα μικροσκοπικά μπικίνι να είναι ακόμα μία φορά στη μόδα; Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τοπικό πάχος σε γλουτούς και κοιλιά, σου φέρνουν πονοκέφαλο! Τι διατροφή να ακολουθήσεις; Τι γυμναστική να κάνεις; Και για το τοπικό πάχος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού τι μπορείς να κάνεις;

Ησύχασε και βγες μπροστά! Πρώτον γιατί πρέπει να αναλάβεις δυναμική δράση αν θέλεις να βγεις στην παραλία και δεύτερον γιατί δεν είσαι μόνη σου! Ο σύμμαχός σου είναι η Ελένη Πετρουλάκη, ΤΟ σώμα! Στην ηλικία των 40+, και μετά από 4 παιδιά, όλοι απορούμε πως διατηρεί αυτό το καυτό κορμί με τα απίστευτα σφιχτά πόδια. Η απάντηση είναι φυσικά σωστή διατροφή και τακτική άσκηση, όμως φτάνει αυτό;


Οι πολύτιμες συμβουλές της Ελένης!

Η Ελένη ως εξπέρ του είδους σου προτείνει πρακτικές οδηγίες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης που πρέπει να ακολουθείς όλο το χρόνο αλλά σου αποκαλύπτει και το μυστικό της “όπλο” κατά της κυτταρίτιδας. Τι πρέπει να κάνεις;

  • Αύξησε στο μέγιστο την πρόσληψη νερού, τουλάχιστον 8-10 ποτήρια την ημέρα. Το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανθρώπινο μεταβολισμό όλων των βασικών θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη).
  • Περιόρισε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
  • Ξέχασε τα αναψυκτικά και τους καφέδες και προτίμησε φυσικούς χυμούς, τσάι και αφεψήματα βοτάνων.
  • Μείωσε το αλάτι. Όσο περισσότερο νάτριο περιέχει ο οργανισμός σου τόσο αυξάνεται η κατακράτηση υγρών κάνοντας την κυτταρίτιδα πιο έντονη.
  • Απόφυγε την κατανάλωση απλών σακχάρων (ζάχαρη) και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φυτικές ίνες άφθονα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και όσπρια.
  • Απόφυγε τα κορεσμένα ζωικά λίπη και προτίμησε να καταναλώνεις ψάρι και κοτόπουλο.
  • Διέκοψε ή περιόρισε το κάπνισμα στο ελάχιστο.
  • Απόφυγε τις εξαντλητικές δίαιτες. Αδυνάτισε σταδιακά και προσπάθησε να διατηρήσεις το βάρος σου σε φυσιολογικά επίπεδα.
  • Ενίσχυσε το μεταβολισμό σου με την άσκηση. Βάλε την γυμναστική στην καθημερινότητά σου. Η “όψη φλοιού πορτοκαλιού” είναι πιο ορατή όταν καλύπτει χαλαρούς ιστούς, παρά όταν βρίσκεται πάνω σε σφιχτούς μυς.

Το μυστικό “όπλο” της Ελένης!
Όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση, σε μόνιμη βάση, δεν είναι όμως αρκετά. Χρειάζεται να τα συνδυάσεις και με τα κατάλληλα προϊόντα για να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά στις επίμονες περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά που η κυτταρίτιδα φαίνεται να έχει το “πάνω χέρι” χρειάζεσαι ένα προϊόν που να εφαρμόζει ακριβώς εκεί και να περιέχει ενυδατικούς, αντιοξειδωτικούς, λιποδιαλυτικούς και αποτοξινωτικούς παράγοντες, για κινητοποίηση της μικροκυκλοφορίας και αύξηση των καύσεων και του μεταβολισμού. Ένα τέτοιο bodylifting προϊόν είναι αυτό που η Ελένη έχει επιλέξει ως το μυστικό της “όπλο” για να διατηρεί πάντα σε φόρμα το καλλίγραμμο και υγιές σώμα της.
Το fit n’ form SUPER GEL είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων επιστημονικής έρευνας και είναι το μόνο προϊόν που είναι δοκιμασμένο, εγκεκριμένο και εγγυημένο από την Ελένη Πετρουλάκη. Τα αποτελέσματα; Θεαματικά! Και έτσι, ύστερα από χρόνια χρήσης, τόσο από την ίδια όσο και από πολλές επώνυμες φίλες της, αποφάσισε να διαθέσει το “μυστικό” της εμφάνισής της στο ευρύ κοινό μέσω του δικού της brand name, του FitLab by Eleni Petroulaki.

Τρεις δράσεις σε ένα προϊόν!
Το fit n’ form SUPER GEL είναι ένα καινοτόμο, μοναδικό και εντελώς φυσικό προϊόν, με πανίσχυρη πατενταρισμένη φόρμουλα τριπλής δράσης, που σου υπόσχεται ορατά αποτελέσματα από την 3η κιόλας μέρα χρήσης.
Με 1 κίνηση πετυχαίνεις 3 αποτελέσματα:

  • Κυτταρίτιδα
  • Σύσφιξη
  • Τοπικό Αδυνάτισμα

Το καλύτερο από όλα; Αγοράζεις ένα και όχι 3 προϊόντα για να πετύχεις το τριπλό αυτό αποτέλεσμα!
Και επειδή είναι σε μορφή Gel έχει άμεση απορρόφηση από το δέρμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και χωρίς να λερώνει τα ρούχα. Έτσι κερδίζεις χρόνο αλλά και χρήμα από τη χρήση ενός μόνο και όχι 3 ή 4 αντίστοιχων προϊόντων της αγοράς.

Το fit n’ form SUPER GEL, το bodylifting “μυστικό” όλων των επαγγελματιών, μας βοηθάει να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα όμορφο και σφιχτό σώμα, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση ακόμα και στις πιο προβληματικές περιοχές.

Το fit n’ form SUPER GEL διατίθεται από τη fitlab και την abc Kinitron στο τηλέφωνο 211 800 30 30 και από το www.fitlab.gr.

Read More

And More