Lady Gaga: Μάθε τι κάνει για να έχει αυτό το σώμα…

Για ακόμα μια φορά, η εμφάνιση της Lady Gaga ήταν καταπληκτική στα βραβεία Emmy. Βέβαια ρίχνοντας μια ματιά στη διατροφή και τη γυμναστική που ακολουθεί, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εύκολο είναι να εντυπωσιάζει πάντα με τη σιλουέτα της. Η ίδια δηλώνει εξαιρετικά προσηλωμένη στη διατροφή και την άσκησή της και αυτό αποδεικνύεται και από τα παρακάτω:

1. Κρατά ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής: Η Gaga ακολουθεί με συνέπεια και μεγάλη αυστηρότητα το πρόγραμμα ασκήσεων που “έφτιαξε” για εκείνη ο επί χρόνια προπονητής της, Harley Pasternak. Ακόμα κι όταν βρίσκεται σε περιοδείες, γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον 25 λεπτά. Επίσης οι ασκήσεις επικεντρώνονται πολύ στους κοιλιακούς της και είναι ιδιαίτερα σκληρές.

2. Τρώει μόνο υγιεινά: Πέρα από τις ασκήσεις του Harley Pasternak, η Gaga ακολουθεί και τη δίαιτά του, που λέγεται “5 Factor” και η οποία περιλαμβάνει 5 γεύματα την ημέρα (δύο κυρίως και τρία σνακ) τα οποία βασίζονται σε τροφές με άπαχη πρωτεΐνη, υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, καλά λίπη, φυτικές ίνες και ροφήματα χωρίς ζάχαρη. Η δίαιτα επίσης της επιτρέπει μια φορά την εβδομάδα να φάει ό,τι θέλει. Μερικά από τα αγαπημένα φαγητά της Gaga είναι τα τσιπς από δημητριακά με καυτερή σάλτσα, το τόφου, η γαλοπούλα, το χούμους και το νερό καρύδας.

3. Κάνει πολύ Yoga:
Και όχι μόνο κάνει… αλλά πιστεύει και στη θεραπευτική δύναμή της. Η Gaga έχει πόρωση με την γιόγκα και συνηθίζει ακόμα και στα ταξίδια της, να πηγαίνει σε yoga studios. Η Bikram και η Hot Yoga, είναι οι δύο αγαπημένες της. Άλλωστε η ίδια έχει πει: “Με τη Yoga νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Η Yoga με θεραπεύει…”

Read More

And More