Όταν οι Πριγκίπισσες της Disney γυμνάζονται!

Ήρθε η ώρα να ελαφρύνω λίγο το κλίμα και να σε κάνω για ένα 10λεπτο περίπου να ξεχαστείς από τα κιλά που πρέπει να χάσεις, το λίπος που πρέπει να αποβάλλεις και την κυτταρίτιδα που πρέπει να διώξεις. Το σημερινό μου θέμα λοιπόν έχει σκοπό να σε διασκεδάσει και ίσως να σε προβληματίσει λίγο (με τη θετική έννοια), καθώς θα αντιληφθείς ότι η γυμναστική υπήρχε στη ζωή σου από πολύ μικρή ηλικία… χωρίς καν να το καταλάβεις και χωρίς καν να γυμνάζεσαι!

Εντάξει, οι παρακάτω κουβέντες μου θα σε κάνουν να γελάσεις, αλλά όλα όσα θα σου πω είναι γεγονός. Αγαπητή μου αναγνώστρια, οφείλω να σου ανακοινώσω ότι οι Πριγκίπισσες της Disney, όταν εσύ παρακολουθούσες τα εντυπωσιακά φορέματά τους και τα υπέρλαμπρα μαλλιά τους, εκείνες γυμνάζονταν με το δικό τους τρόπο. Πως; Επειδή ξέρω ότι σε έχει φάει η περιέργεια, ενώ ταυτόχρονα έχεις πέσει κάτω από τα γέλια, κάνε scroll down για να καταλάβεις τι εννοώ!


Ariel

Ως γνωστό η Ariel κολυμπάει. Αυτό το είδος γυμναστικής καίει πολλές θερμίδες και γυμνάζει ιδιαίτερα τα πόδια… άσχετα που αυτή η πριγκίπισσα δεν είχε!

Cinderella

Για κάθε της μεταφορά η Σταχτοπούτα επέλεγε το όμορφο άλογό της, χωρίς βέβαια να ξέρει ότι το άθλημα των γαλαζοαίματων γυμνάζει τέλεια τα πόδια και τα χέρια.

Pocahontas

H Ινδιάνα πριγκίπισσα έκανε βόλτα στους ποταμούς γυμνάζοντας τα πάνω άκρα και τους πλάγιους κοιλιακούς. Και όλα αυτά βέβεαι κάνοντας κανόε καγιάκ.

Belle

Ας μην ξεχνάμε και το χορό. Αυτό το είδος άσκησης γυμνάζει όλο το σώμα και καίει πολλές θερμίδες. Μάλλον για αυτό η Πεντάμορφη ήταν τόσο αδύνατη.

Snow White

Θα ονομάσω τη γυμναστική της Χιονάτη “The high-heel Workout”. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά το περπάτημα με ψηλοτάκουνα παπούτσια γυμνάζει πολύ τις γάμπες.

Rapunzel

Το σκαρφάλωμα που έκανε με τα μαλλιά της, μπορεί να φέρει θεαματική αλλαγή σε κάθε σώμα (λεγόμενο climbing). Εγώ πάντως θα της πρότεινα να κάνει και λίγο σχοινάκι μιας και της αρέσει να γυμνάζεται κάπως έτσι.

Mulan

Δεν χρειάζεται να είσαι άντρας για να κάνεις πολεμικές τέχνες. Άλλωστε αυτό μας το απέδειξε και η Mulan.


Elsa

Η Elsa, λόγω του ότι έμενε στο παγωμένο Βασίλειο, έκανε συχνά πατινάζ. Μπορεί αυτό το άθλημα να είναι μακριά από τα δικά μας γούστα, αλλά γυμνάζει τα πόδια και τα χέρια.

Merida

Mέσα από την ταινία “Brave” μάθαμε να είμαστε γενναίες και… πως η τοξοβολία βοηθάει στην εκγύμναση των χεριών!

Read More

And More