Το ιδανικό σνακ για τη δίαιτά σου!

Η διατροφή σου είναι το παν και εγώ φροντίζω να σε ενημερώνω για καθετί που λειτουργεί προς όφελός σου. Πόσες φορές έχεις νιώσει αδύναμη μετά το γυμναστήριο; Πόσες φορές νιώθεις πεινασμένη στο γραφείο, αναζητώντας κάτι θρεπτικό και με λίγες θερμίδες; Αναγνωρίζω ότι τώρα που έρχεται το καλοκαίρι η θερμιδική αξία των τροφών που καταναλώνεις έχει γίνει η εμμονή σου, με αποτέλεσμα να μένεις πεινασμένη για να αποφύγεις κάθε λιπαρό σνακ. Υπάρχει λύση όμως!
Θέλω να σου συστήσω τη δική μου νέα εμμονή που δεν έχει πολλές θερμίδες, ούτε λιπαρά. Μιλάω για τις υγιεινές μπάρες δημητριακών, που ακούν στο όνομα Nature Valley και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι από τη καθημερινότητά μου, καθώς τις προτιμώ όλες τις ώρες της ημέρας που νιώθω πεινασμένη, αδύναμη ή απλά έχω την όρεξη για ένα γευστικό αλλά θρεπτικό σνακ.
Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley είναι ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ που μπορούν να συνοδεύσουν το πρωινό σου καφέ, το απογευματινό σου φρούτο ή ακόμα και να αντικαταστήσουν το βραδινό σου γεύμα. Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, που προκαλούν το αίσθημα κορεσμού για ώρες. Αυτές οι τραγανές μπάρες, με περισσότερο από 50% νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την ημέρα σου απολαυστικά. Κυκλοφορούν σε 4 υπέροχες γεύσεις και ικανοποιούν κάθε διατροφικό γούστο. Επέλεξε το μέλι, τη σοκολάτα, το μήλο ή το cranberry και δώσε νόημα και γεύση στη καθημερινότητά σου.

Read More

And More