Ποια είναι η fitness συμβουλή που μας δίνει η γυμνάστρια της Alicia Keys και της Pink;

Jeanette Jenkins! Μπορεί αυτό το όνομα να είναι άγνωστο στα δικά μας τα αφτιά, στο κόσμο του Hollywood όμως είναι ευρέως γνωστό. Η Jeanette Jenkins είναι μια από τις πιο διάσημες personal trainer της Αμερικής, με πιο γνωστές της πελάτισσες την Alicia Keys και την Pink.

Διαβάζοντας, που λες, όλα όσα συμβαίνουν στο fitness χώρο του εξωτερικού, έπεσε μπροστά μου μια fitness συμβουλή, ίσως από τις πιο σωστές που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η συμβουλή δόθηκε από την Jeanette Jenkins στις αγαπημένες τις πελάτισσες που σου προανέφερα, για να τους τονίσει την ουσία της γυμναστικής και πως θα στοχεύσουν στην καλυτέρευση της εικόνας τους. Όχι, αυτή η συμβουλή δεν περιλαμβάνει περισσότερες ασκήσεις γυμναστικής ή ακραίες στερήσεις φαγητού.

Η Jeanette τονίζει πως για να πετύχουμε πιο εύκολα και γρήγορα το σκοπό μας μας, δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να σκεφτόμαστε αρνητικά για το σώμα μας. Σημασία έχει να αγαπάμε τους εαυτούς μας και μέσα από τη γυμναστική να βρίσκουμε τη σωματική και πνευματική λύτρωση.

Το άγχος και η πίεση που ασκούμε στους ίδιους μας τους εαυτούς για να αποκτήσουμε τα ΤΕΛΕΙΑ πόδια και τους ΤΕΛΕΙΟΥΣ κοιλιακούς, μπορούν πολύ εύκολα να μας αποσυντονίσουν και εν τέλη να μας εκτροχιάσουν από το δρόμο που έχουμε χαράξει.

Εσένα πως σου φαίνεται αυτή η συμβουλή; Δεν έχει απόλυτο δίκιο;

Read More

And More