Θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου; Η Khloe Kardashian σου δείχνει πως!

Η μεταμόρφωση της Khloe Kardashian είναι αναμφισβήτητα θεματική. Κατάφερε να μειώσει τον αριθμό της ζυγαριάς της κατά 15 κιλά, να αποκτήσει ένα super γυμνασμένο σώμα και όλα αυτά χωρίς να κυνηγήσει την εικόνα ενός skinny προτύπου, όπως δηλαδή επιβάλει η κοινωνία.

Ξέρεις όμως πως κατάφερε να χάσει κιλά; Η Khloe διάνυσε μια καταθλιπτική θα λέγαμε περίοδο, αφού χώρισε με το σύντροφό της Lamar. Ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έπεφτε με τα μούτρα στο φαγητό για να ξεχάσει το χωρισμό της, όπως συνήθιζε να κάνει σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποφάσισε να διοχετεύσει τα αρνητικά συναισθήματα και να τα αποβάλει μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Εν τέλη, η αλλαγή που είδε στο σώμα της τη γέμισε αυτοπεποίθηση και της έφτιαξε τη διάθεση.

Βάση αυτού, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο reality show με τίτλο “Revenge Body With Khloé Kardashian“, στο οποίο πρωταγωνιστούν 16 άτομα που θέλουν να αλλάξουν το σώμα τους. Οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν με τους καλύτερους personal trainers του Hollywood και θα ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή, με σκοπό να αποκτήσουν τη σιλουέτα που πάντα επιθυμούσαν. Το show ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου, σε διάσημο κανάλι του εξωτερικού.

Να σου υπενθυμίσω πως οι fitness ανησυχίες της Khloe δεν σταματούν εκεί. Πριν από λίγο καιρό παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο “Strong Looks Better Naked”, δίνοντας συμβουλές αυτοπεποίθησης, γυμναστικής και διατροφής.

Read More

And More