Θες να αδυνατίσεις; Βάλε αυτές τις τροφές στη shopping list σου!

Την επόμενη φορά που θα πας στο σούπερ μάρκετ θέλω σε παρακαλώ να κάνεις skip τον διάδρομο με τις σοκολάτες, τα πατατάκια, τα αναψυκτικά και όλες αυτές τις “DONT’ T” τροφές και να σκεφτείς εμένα. Όχι εμένα ακριβώς, αλλά το άρθρο μου που σου παρουσιάζει τις πιο must τροφές για απώλεια βάρους και λίπους και που έχει σαν μεγάλο στόχο να αδυνατίσεις χωρίς να πεινάσεις. Εντάξει, σε καμία δεν αρέσει να ακούει το στομάχι της να γουργουρίζει, αλλά από την άλλη θέλουμε να χάσουμε κι ένα με δύο κιλάκια (αν είναι εφικτό μέχρι τις διακοπές μας).

Τι κάνουμε λοιπόν γι’ αυτό; Ορκιζόμαστε στις τροφές που βάση ερευνών έχουν δείξει ότι βοηθούν στο αδυνάτισμα και ενισχύουν το μεταβολικό ρυθμό με ένα μαγικό τρόπο. Όλα αυτά είμαι έτοιμη να σου τα παρουσιάσω τη συγκεκριμένη στιγμή, αρκεί να έχεις όρεξη να ενημερωθείς και φυσικά να με εμπιστευθείς. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε!


BERRIES

Περιέχουν το φλαβονοειδές ανθοκυάνη, το οποίο βοηθά το σώμα παράγει αδιπονεκτίνη, μια ορμόνη που ενισχύει το μεταβολισμό και καταπολεμάει τις λιγούρες.


MANGO

Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα, με αποτέλεσμα να ρυθμίζει τις ορμόνες και να καίμε λίπος πιο γρήγορα.


ΑΝΑΝΑΣ

Περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο βοηθάει στην πέψη και μπορεί να κάνει την κοιλιά σου πιο επίπεδη.


ΑΓΓΟΥΡΙΑ

Αποτελούνται από 95% νερό και είναι φυσικά διουρητικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποβάλλει την κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.


ΛΑΧΑΝΟ

Βοηθάει στην αποβολή των παραπάνω υγρών στο σώμα και ενισχύει τους μύες.

Read More

And More