Τα 5 πράγματα που κάθε fitness κορίτσι πρέπει να κάνει στις διακοπές του!

Αυτή τη φορά δεν θα σου πω να παίξεις ρακέτες, να κολυμπήσεις ή να περπατήσεις. Μέσα από αυτό το κείμενο θέλω να σου δώσω έξυπνες συμβουλές για να έχεις ενέργεια στις διακοπές σου, να χαρείς αυτές τις στιγμές με ζωντάνια και πάνω από όλα να νιώθεις ευεξία, ακόμα και αν γύρισες στο δωμάτιο το πρωί.

Φάε ένα θρεπτικό πρωινό
Σημασία δεν έχει μόνο η αύξηση των κιλών. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να καταναλώνεις τις σωστές τροφές που θα σου παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θα διατηρήσουν υγιές το σώμα σου. Για αυτό το λόγο απόφυγε τη σφολιάτα, που μόνο γευστική ικανοποίηση σου προσφέρει, και προτίμησε τις μπάρες δημητριακών, τα smoothies, τα αποξηραμένα φρούτα ή τους αποξηραμένους καρπούς.

Μην ξεχνάς τα σνακ
Πριν φύγεις από το ξενοδοχείο βάλε μέσα στη τσάντα σου ένα τοστ, φρούτα ή απλά αγόρασε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις ενέργεια στο σώμα σου αυτές τις όμορφες αλλά εξαντλητικές μέρες.



Η σωστή ενυδάτωση

Νερό, νερό και πάλι νερό. Το σώμα λόγω του αλκοόλ, της ηλιοθεραπείας και της αυξημένης κινητικότητας αφυδατώνεται πολύ εύκολα. Προσπάθησε να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα και ενισχύεις το μεταβολισμό σου.


Κατανάλωσε κρύο πράσινο τσάι
Ευτυχώς για εμάς, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά τσάι με ποικίλες γεύσεις. Ενυδατώνουν άμεσα, καίνε το λίπος, προσφέρουν γεύση και πάνω από όλα σε ξεδιψάνε.



Το σωστό απογευματινό

Φάε φρούτα, λαχανικά ή γιαούρτι! Ένας ακόμα τρόπος να ενυδατωθείς, να απαλύνεις την πείνα σου και κατ’ επέκταση την υπερκατανάλωση βραδινού. Είναι γευστικά, σημαντικά για το ανθρώπινο σώμα και ότι πρέπει για να το πάρεις μαζί σου από την παραλία μέχρι τη βόλτα.

Read More

And More