Το μυστικό για τέλειους γλουτούς από τον γυμναστή της Kim Kardashian!

Εντάξει, ξέρω ότι ΔΕΝ ονειρεύεσαι τους γλουτούς της Κιμ Καρντάσιαν. Σε ενδιαφέρει όμως το μυστικό για ανορθωμένους γλουτούς που κρύβεται πίσω από αυτούς. O Gunnar Peterson έχει αναλάβει όλη την οικογένεια Kardashian ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Τζένιφερ Λόπεζ. Κάτι θα ξέρει λοιπόν…

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;
“Καθίσματα (squats) και προβολές” λέει ο Gunnar. “Την επόμενη φορά που θα πας γυμναστήριο, προσπάθησε να κάνεις 8-12 επαναλήψεις από καθίσματα και προβολές και ασκήσεις ξαπλωμένη ανεβοκατεβάζοντας τη λεκάνη σου”. Επίσης ο Gunner τονίζει πως σημαντικό είναι να κάνουμε αυτές τις ασκήσεις με βάρη, μιας και έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

“Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να γυμνάσουν τους γλουτούς τους, είναι πως τα παρατάνε πολύ γρήγορα και ότι δεν δοκιμάζουν τις ασκήσεις αυτές με βάρη” λέει ο διάσημος προπονητής. Για αυτό συμβουλεύει περισσότερη προσπάθεια, ενώ λέει πως σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή: “Κατανάλωσε καλές θερμίδες επιπλέον από τη θερμιδική σου πρόσληψη. Ξεκίνα με 250-500 συμπληρωματικές θερμίδες και βεβαιώσου ότι είσαι χαρούμενη με την πρόοδό σου. Αν στην πορεία νιώθεις ότι τρως πάρα πολύ, μπορείς να κόψεις κάποιες από τις επιπλέον θερμίδες.” Και αυτό που χρειάζεται, είναι να τρως καλά και να κοιμάσαι αρκετά για να μπορεί το σώμα να ξεκουράζεται και να χτίζει μύες.

Και αυτές τις έξτρα καλές θερμίδες θα τις βρεις από τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες που πρέπει να τρως αμέσως μετά την προπόνησή σου, είτε αυτό είναι ένα πρωτεϊνούχο ποτό με ένα φρούτο ή κοτόπουλο, ή ψάρι με γλυκοπατάτες. Και καλύτερα να προτιμάς τα τρόφιμα ολικής άλεσης από τις πρωτεϊνικές μπάρες, λέει ο μεγάλος γκουρού!

Read More

And More