Τρέχεις; Το Nike Lunarepic Flyknit είναι το παπούτσι που χρειάζεσαι!

Χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό του κολάρου που ανεβαίνει ψηλότερα στον αστράγαλο και τη νέα κατασκευαστική του αντίληψη, το LunarEpic Flyknit προσφέρει μοναδική εφαρμογή, απόλυτη προσαρμογή της κίνησης του ποδιού και ασύγκριτη άνεση.

Η σύλληψη του σχεδίου του LunarEpic Flyknit ξεκίνησε πριν από περίπου 18 μήνες. Το επαναστατικό παπούτσι δανείζεται στοιχεία από το ποδοσφαιρικό Nike Magista, το οποίο επιτρέπει στο πέλμα, τον αστράγαλο και το κάτω μέρος του ποδιού να συνεργάζονται ως ενιαία μονάδα, δίνοντας έμφαση στη φυσική κίνηση και αίσθηση απόλυτης προσαρμογής. Ακολουθώντας αυτή τη λογική, η σχεδιαστική ομάδα της Nike επιχείρησε να δημιουργήσει ένα παπούτσι που θα προσέφερε την ίδια αίσθηση, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις βασικές ανάγκες ενός δρομέα: εφαρμογή, αίσθηση και δύναμη.

Η ομάδα ξεκίνησε κατασκευάζοντας ένα ελαφρύ, ενιαίο επάνω μέρος από υλικό Nike Flyknit, με ειδική διχτυωτή πλέξη, που συνδυάζει διαφορετικές πυκνότητες για να προσφέρει στήριξη ακριβείας στην καμάρα, τη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του πέλματος. Ταυτόχρονα, το μεσαίου ύψους κολάρο ενισχύει τη στήριξη του πέλματος, ενώ η τεχνολογία Nike Flywire προσφέρει δυναμική εξατομικευμένη εφαρμογή.

Προχωρώντας στην κυρίως σόλα, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν νέα τεχνολογία διπλής έγχυσης. Χρησιμοποιώντας θερμότητα, αντί για κόλλα, ένωσαν δύο αφρούς σε ένα κομμάτι, συνδυάζοντας τον αφρό Lunarlon με IU και μαλακό πυρήνα IP. Οι εγκοπές στο πλαϊνό μέρος της σόλας έχουν χαραχτεί με λέιζερ για να διευκολύνουν το πάτημα και τη στοχευμένη ελαστικότητα.

Παράλληλα, πρόσθεσαν επίσης μια εξωτερική επιφάνεια χωρίς προσθήκη καουτσούκ, με αυλακώσεις που είναι χαραγμένες με λέιζερ. Κατασκευασμένη από αφρό Lunarlon, κάθε αυλάκωση κινείται ανεξάρτητα, εξασφαλίζοντας στοχευμένη συμπίεση για κορυφαία άνεση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Μεγιστοποιώντας την αντικραδασμική προστασία αλλά και την πρόσφυση, προσφέρει ασύγκριτη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα και κορυφαία ώθηση.

Ο συνδυασμός των παραπάνω κατασκευαστικών στοιχείων συντελεί στη δημιουργία ενός επαναστατικού παπουτσιού, με μοναδική εφαρμογή, που προσαρμόζεται στο σώμα που κινείται.

Το νέο LunarEpic Flyknit είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Nike και στο Nike.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://news.nike.com/news/nike-lunarepic-flyknit

Read More

And More