Το ιδανικό σνακ για τη δίαιτά σου!

Θέλεις μια γεύση δροσιάς, θέλεις κάτι ελαφρύ και γευστικό να συνοδεύσει τα καλοκαιρινά σου απογεύματα αλλά και τα γρήγορα πρωινά σου πριν πας στη δουλειά. Τα γιαούρτια Κρι Κρι είναι η ιδανική συντροφιά και ο καλύτερος σύμμαχος στο αδυνάτισμα και τη διατροφή σου.

Καθημερινά η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι γεμίζει τα ψυγεία μας με φρέσκα γιαούρτια από γάλα ημέρας σε πολλές διαφορετικές γεύσεις. Γιατί η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι είναι η πρώτη που παρουσίασε το γιαούρτι με γάλα ημέρας!

Όλα τα γιαούρτια Κρι Κρι παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και έχουν υψηλή διατροφική αξία καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Ο κατάλληλος σύμμαχος σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή!

Και μην ξεχνάς ότι οι επιλογές γεύσεων είναι δεκάδες! Από στραγγιστό, με φρούτα μέχρι και παιδικό γιαούρτι για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών σου.

Πρόσθεσέ τα μέσα στη μέρα σου. Είναι το καλύτερο υγιεινό σνακ για τις ώρες που πεινάς και θέλεις κάτι ελαφρύ. Το καλύτερο συνοδευτικό γεύματος για εσένα που σου αρέσουν οι δροσεροί και πρωτότυποι συνδυασμοί και τέλος το πιο ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο για τις ώρες που σε πιάνει λιγούρα για γλυκό αλλά δεν θέλεις να αμαρτήσεις!

Read More

And More